Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINSKA

Helsinkiju domaćinstvo EP-a u atletici 2012. godine

Atletika
Reuters
09.11.2009.
u 22:00

Iz Europske su atletske federacije (EAA) u Barceloni u ponedjeljak objavili da će glavni finski grad Helsinki biti domaćin Europskoga atletskog prvenstva 2012. godine.

- Ovo je fantastičan dan za grad Helsinki, za finski atletski sport i za cijelu državu Finsku - izjavio je Antii Pihlakoski, predsjednik Finskoga atletskog saveza.

Helsinki će tako po treći put u povijesti Europskih prvensatva ugostiti najbolje europske atletičare. Dosad su Finci organizirali Europsko prvenstvo 1971. i 1994. godine.

Sljedeći EP održat će se krajem srpnja iduće godine u Barceloni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije