Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆI POSRTAJ

Milan Badelj igrao svih 90 minuta u novom porazu Fiorentine

Fiorentina
Reuters/PIXSELL
20.04.2015.
u 23:13

Domaćini su imali inicijativu, ali nisu uspjevali pogoditi suparničku mrežu, a Diamanti je čak promašio jedanaesterac. Završilo je 1:0 za Hellas Veronu

Pogotkom Marokanca Mounira Obbadija u 90. minuti, Hellas Verona slavila je 1:0 kod Fiorentine u 31. kolu talijanske Serie A. To je drugi uzastopni ligaški poraz momčadi iz Firenze. Fiorentini je trebala pobjeda kako bi se zadržala na petom mjestu koje vodi u Europsku ligu sljedeće sezone.

Domaćini su imali inicijativu, ali nisu uspjevali pogoditi suparničku mrežu. U 67. minuti imali su veliku za dolazak u vodstvo. Vratar Rafael je srušio Gabbiadinija u kaznenom prostoru Verone i dosuđen je jedanaesterac. Diamanti je pocao, ali je gostujući vratar obranio njegov udarac. Nakon toga su se gosti razigrali, počeo je prijetiti 37-godišnji Luca Toni, a u 90. minuti stigla je kazna za Fiorentinu.

Tachtsidis je pucao, Neto je uspio samo odbiti loptu na sredinu kaznenog prostora, natrčao je Obbadi za veliko slavlje gostiju. Ovom pobjedom Verona je stigla do 36. boda ove sezone i tako pobjegla od zone ispadanja 13 bodova (18. Cesena ima 23 boda).

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu.

>> Statistku, ocjene igračima i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Fiorentina se 'ispuhala' protiv Juventusa pa naletjela na 'minu' u Rimu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije