Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINSKI TRENER

Hector Cuper preuzeo DR Kongo

Hector Cuper
Reuters/PIXSELL
14.05.2021.
u 22:41

Cuperu će to biti drugi angažaman na klupi neke afričke reprezentacije nakon što je vodio Egipat od 2015. do konca Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Argentinski nogometni stručnjak Hector Cuper (65) imenovan je za novog izbornika reprezentacije DR Konga.

Cuperu će to biti drugi angažaman na klupi neke afričke reprezentacije nakon što je vodio Egipat od 2015. do konca Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Na klupi DR Konga naslijedit će Christiana Nsengi-Biembea koji je dobio otkaz nakon neuspjeha u kvalifikacijama za afrički Kupa nacija sljedeće godine u Kamerunu.

Argentinac je u bogatoj trenerskoj karijeri bio i izbornik Gruzije i Uzbekistana.

Najviše uspjeha imao je na klupi Valencije s kojom je dva puta stigao do finala Lige prvaka (2000, 2001). Vodio je i Inter, Parmu, Racing Santander, Mallorcu, Real Betis, Aris, Lanus, Huracan...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije