Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni Belgijac

Hazard: Ne zanima me interes PSG-a, a Chelsea ne može osvojiti LP

Eden Hazard
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.02.2014.
u 18:58

- Nitko me ne može natjerati da se predomislim, moj cilj je da budem najbolji s Chelseajem. Puno sam naučio od Lamparda, Terryja Cecha i Eto'oa

Eden Hazard igra sjajno ove sezone, Chelsea je ponajprije zahvaljujući njegovim igrama na vrhu Premiershipa. Ove sezone je u prvenstvu već zabio 12 golova i ima sedam asistencija, a posebno je bio inspiriran proteklog vikenda protiv Newcastlea kada je postigao hat-trick. Zbog toga ni ne čudi velik interes za njega, a najviše je 'zagrizao' PSG.

- Lijepo je pročitati da me PSG želi, ali ne marim za to. Nikad nisam ni pomislio napustiti Chelsea, ovdje se odlično osjećam i moram još puno toga napraviti, rekao je Hazard za L'Equipe te dodao:

- Nitko me ne može natjerati da se predomislim, moj cilj je da budem najbolji s Chelseajem. Puno sam naučio od Lamparda, Terryja, Čecha i Eto'oa. Oni su puno toga osvojili i nadahnjuju me.

Uvjeren je da mogu osvojiti Premiership, ali...

- Možemo osvojiti tri trofeja, ali ne vjerujem da možemo osvojiti Ligu prvaka ove sezone. Ipak tamo ima boljih momčadi od nas.

>>Jelavićev prvijenac za Hull; Hazard odveo Chelsea na vrh, kiks Cityja
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije