Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nahvalio luku

Hazard: Modrić mora osvojiti Zlatnu loptu, zaslužio ju je...

Modriž Hazard
Foto: VL
12.10.2018.
u 11:30

Modrić je prema mnogima ipak glavni favorit za Zlatnu loptu

Francuzi posljednjih dana vode jednosmjernu kampanju oko Zlatne lopte. Antoine Griezmann već tjednima priča kako svjetski prvak mora imati i osvajača Ballon d'Ora, a priključio mu se i Paul Pogba koji je poručio kako osvajač treba biti netko od njegovih suigrača - Griezmann, Mbappé ili Varane.

Modrić je prema mnogima ipak glavni favorit za Zlatnu loptu. Jedan od najboljih igrača svijeta i jedan od nominiranih za Ballon d'Or Eden Hazard koji ove sezone igra fantastično u Chelseaju smatra kako upravo Luka zaslužuje najprestižniju pojedinačnu nogometnu nagradu.

– Ne mislim da ću ja pobijediti. Prema mojem mišljenju, Modrić je zaslužio nagradu. Tri ili četiri su glavna favorita. Ozbiljan je kandidat i Varane jer je osvojio mnogo toga prošle sezone. Nemojmo lagati, mogao sam je i ja zaslužiti – rekao je Hazard.

Iako smatra da su iznimno kvalitetni igrači nominirani za ovu nagradu, siguran je u Modrićevu pobjedu

– Ne, sada ozbiljno, mislim da će pobijediti Modrić. Bit će mu to nagrada za fantastičnu sezonu u Ligi prvaka i za finale Svjetskog prvenstva – zaključio je Hazard.

>> Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

 

Komentara 3

OB
oblomirgombalo
12:31 12.10.2018.

čudo se dogodilo pa je vl objavio ovako nesto

PR
prajdali100
13:16 12.10.2018.

Au bre ne mogu verovati sa ova moja ušad da je VL ovo podelio sa nama !!! Kako Vam se ovo omaklo ?

DU
Deleted user
16:21 12.10.2018.

Ajmo Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije