Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrači iz Chelsea

Hazard: Ivanović je obećao poklon, tri boda iz Zagreba

'Belgium Manager Marc Wilmots celebrates with scorer of their second goal Jan Vertonghen after their 2-0 win over Wales during the 2014 Fifa World Cup Qualifying match at the Cardiff City Stadium, Car
'Nick Potts/Press Association/PIXSELL'
21.03.2013.
u 09:19

– Hrvatska je sedma reprezentacija svijeta (na najnovijoj Fifinoj ljestvici kockasti su deveti, nap. a.) i to govori da ju je teško pobijediti

Između Belgije i Hrvatske bit će do kraja otvorena borba, no i Srbija je u poziciji da se kvalificira, smatra Marc Wilmots

U Chelsinoj momčadi Belgijac i Srbin urotili su se protiv Hrvatske. Najpoznatiji belgijski igrač Eden Hazard otkrio nam je nakon jučerašnjeg treninga belgijske reprezentacije u Bruxellesu da mu je kapetan Srbije Branislav Ivanović obećao donijeti dar iz Zagreba.

– Rekao mi je da će mi donijeti poklon u obliku pobjede Srbije nad Hrvatskom u Zagrebu – otkrio je Hazard, koji s Ivanovićem igra za londonski klub.

Ostali belgijski reprezentativci s kojima smo jučer razgovarali u Bruxellesu ne razmišljaju o dvoboju Hrvatska – Srbija jer su usredotočeni na dvije utakmice protiv Makedonije u kojima namjeravaju osvojiti svih šest bodova. Belgijski izbornik Marc Wilmots ipak je otkrio svoja razmišljanja.

– Hrvatska je sedma reprezentacija svijeta (na najnovijoj Fifinoj ljestvici kockasti su deveti, nap. a.) i to govori da ju je teško pobijediti. Do kraja kvalifikacija bit će u našoj skupini otvorena borba. A trenutačno čak ni Srbija još nije eliminirana, odnosno još je u poziciji da može proći kvalifikacije i otići na SP – rekao je Wilmots. (tk/VLM)

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
10:47 21.03.2013.

Obećanje ludom radovanje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije