Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi nas napasti

Hazard: Ako ćemo igrati na bod, vratit ćemo se praznih ruku

'Eden Hazard, Belgium Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
10.10.2013.
u 09:28

- Najbolje utakmice u kvalifikacijama odigrao sam protiv Makedonije. Međutim, neću biti nesretan ako protiv Hrvatske odigram loše, a mi pobijedimo

Eden Hazard jedan je od najboljih igrača Belgije i sigurno će biti najveća prijetnja Hrvatskoj u petak. Igrač Chelseaja smatra da se njegova reprezentacija ne smije doći braniti na Maksimir.

- Hrvati će nas pritisnuti od samog početka, ali mi moramo igrati na pobjedu. To je recept za ostvarivanje željenog rezultata. Ako ćemo se postaviti povučeno i igrati na bod, vratit ćemo se praznih ruku - rekao je Hazard te se osvrnuo na svoje igre:

- Najbolje utakmice u kvalifikacijama odigrao sam protiv Makedonije. Međutim, neću biti nesretan ako protiv Hrvatske odigram loše, a mi pobijedimo.

Belgijski veznjak na okupljenje reprezentacije dolazi lagano ozlijeđen, još uvijek ga boli koljeno.

- Do petka ću biti potpuno spreman. Do ozljede je došlo slučajno, na utakmici protiv Tottenhmama uklizao mi je Moussa Dembele, suigrač iz reprezentacije. Nije baš razmišljao, rekao je Hazard uz osmijeh na licu.

>>Vragovi kao kockasti 1998., zajedno dišu Valonci i Flamanci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije