Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA KOŠARKAŠ

Hayward će napustiti Orlando zbog rođenja djeteta

Gordon Hayward
Foto: Reuters/Pixsell
03.07.2020.
u 23:31

"Za mene je to prilično laka odluka. Bio sam prisutan pri rođenju sve naše djece", izjavio je Hayward putem video linka.

Košarkaš Boston Celticsa Gordon Hayward u petak je izjavio da će napustiti svoju momčad i izolirano područje sportskog kompleksa u Orlandu, gdje će 30. srpnja biti nastavljena NBA sezona, kako bi bio uz suprugu Robyn pri rođenju njihovog četvrtog djeteta. 

Termin poroda je u rujnu, kad bi prema planu NBA liga trebala biti usred doigravanja. Konferencijska polufinala započinju 30. kolovoza, a početak finala po konferencijama predviđen je za 15. rujna.

Budu li Celticsi još u igri za naslov NBA prvaka, Hayward će otići iz Orlanda i vratiti se nakon rođenja bebe.

"Za mene je to prilično laka odluka. Bio sam prisutan pri rođenju sve naše djece", izjavio je Hayward putem video linka.

Kako bi se pridružio svojim suigračima, Hayward će morati u četverodnevnu izolaciju na Floridi te imati nekoliko negativnih rezultata na testiranjima na Covid-19.

Boston se nalazi na trećem mjestu u Istočnoj konferenciji s učinkom 43-21, iza vodećih Milwaukee Bucksa (53-12) i drugoplasiranog Toronta (46-18). Hayward je bio jedan od važnijih igrača u sustavu Brada Stevensa s prosjekom od 17,3 koševa, 6,5 skokova i 4,1 asistencija u 45 nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije