Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mentalno iscrpljen

Harry Kane treba psihički odmor, zabrinut sam za njega

Harry Kane
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
12.09.2018.
u 23:38

Njemu je potreban pravi odmor od obveza i tereta, jer ključni je igrač i reprezentacije i Tottenhama - rekao je Neville

Gary Neville tvrdi da je engleska reprezentacija kapetanu Harryju Kaneu (25) trebala dati odmor jer je "mentalno iscrpljen", piše Goal.

Engleska je na SP-u došla do polufinala, a Kane je završio kao najbolji strijelac mundijala sa šest golova, a bivši branič Engleske i Manchester Uniteda tvrdi kako sad na naplatu dolazi stres kojem je Tottenhamov napadač bio izložen.

>> Pogledajte kako je poraz Hrvatske protiv Španjolske komentirao urednik sportske rubrike Igor Flak

Izbornik Gareth Southgate svejedno ga je uvrstio u momčad i za otvaranje Lige nacija protiv Španjolske (1:2), i za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske (1:0).

- Zabrinut sam za Kanea. Od 2015. godine odigrao je 175 utakmica i muči se. I nije riječ (samo) o tjelesnom stanju nego mu je potreban psihički odmor - rekao je Neville za Sky Sports.

- Ova dva tjedna nije trebao biti s momčadi, treba se brinuti za igrače, a on nije imao dovoljno odmora još od 2015. godine.

- Njemu je potreban pravi odmor od obveza i tereta, jer ključni je igrač i reprezentacije i Tottenhama.

Protiv Švicarske je u Leicesteru ušao u zadnjih pola sata.

Ključne riječi

Komentara 1

I0
ivica_01
00:41 13.09.2018.

nogomet mu se vratio kuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije