Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'On je najveći'

Hamilton: Ne vjerujte svemu što piše, Schumacherov sam obožavatelj

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.11.2015.
u 22:35

“Svim navijačima Michaela Schumachera, želim da znate koliko sam velik Michaelov navijač i obožavatelj. Odrastao sam gledajući ga od ranih dana do njegova sedmog naslova."

Lewis Hamilton se oglasio nakon nekoliko burnih dana u medijskom prostoru. Tvrdi da nije kritizirao sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera te dodaje da ne treba vjerovati svemu što se pročita, piše portal GP1.hr. Britanac je njemačkim medijima navodno rekao da je, za razliku od Schumachera, titule osvojio samo zahvaljujući svojim prirodnim sposobnostima. Naravno, kritike ostatka F1 zajednice nije trebalo dugo čekati, pogotovo jer se legenda Formule 1 i dalje nalazi u teškom stanju nakon skijaške nesreće krajem prosinca 2013. Posebice je oštar bio Reiner Ferling, predsjednik Schumacherovog fan cluba, koji je rekao da bi Hamilton trebao uključiti mozak prije nego što progovori.

Video isječak se pojavio na Youtubeu, ali trostruki svjetski prvak se sada oglasio na svom Instagram profilu:

“Svim navijačima Michaela Schumachera, želim da znate koliko sam velik Michaelov navijač i obožavatelj. Odrastao sam gledajući ga od ranih dana do njegova sedmog naslova. On je bio i još uvijek je najveći našeg vremena te sam iznimno ponosan i zahvalan što sam ga upoznao i proveo čak i najmanji dio vremena s njim. Uvijek je bio ljubazan prema meni. Onog dana na njegovoj posljednjoj utrci, uspio sam pronaći hrabrosti da ga odem vidjeti i pitati da zamijenimo kacige, što je on tako milostivo učinio. Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Nikada ne bih poželio omalovažavati njega ni njegovu obitelj te imam najveće poštovanje prema njima. Molim za njega kao kolega vozač koji želi njegov oporavak. Sve najbolje.”

>>Schumacher leži nepokretan, a Lewis Hamilton ga omalovažava

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:49 08.11.2015.

Hamiltonu je očito jezik prebrz, a od gu...e do glave traje predugo!

DH
dalibor.hren
14:50 15.11.2015.

Nije rekao :"Ja to nisam izjavio!" Bolesnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije