Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 2020. GODINU

Hamilton, Doyle i Liverpool odnijeli nagrade Britanskog udruženja sportskih novinara

FILE PHOTO: Premier League - Liverpool v Leeds United
Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.12.2020.
u 20:21

"Na mnogo načina, bila je to prilično iznimna sezona i iznimna godina, to je nagrada za moj tim i mislim da su je zaista zaslužili", rekao je Klopp.

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 Lewis Hamilton, džokejica Holie Doyle i engleski nogometni prvak Liverpool dobitnici su nagrada Britanskog udruženja sportskih novinara (SJA).

Ceremonija je održana virtualno, umjesto uobičajenog svečanog događaja, zbog pandemije COVID-19.

Hamilton je proglašen sportašem godine nakon što je postao najuspješniji vozač Formule 1 svih vremena u sezoni u kojoj je izjednačio sedam naslova velikog Michaela Schumachera.

Vozač Mercedesa, koji je također osvojio ovu nagradu u svojoj debitantskoj sezoni 2007. s McLarenom, ovog se vikenda natječe na završnoj utrci godine u Abu Dhabiju nakon oporavka od koronavirusa.

Doyle je izabrana za sportašicu godine nakon što je u kolovozu postala prva džokejica koja je u Windsoru pobijedila u pet utrka.

"Nikad se nisam osjećala da nisam prihvaćena u ovoj industriji, Mislim da je činjenica samo da nema toliko žena koje žele biti džokeji kao što ima muškaraca", rekla je.

"Vrata se otvaraju i stvari se mijenjaju i idu u dobrom smjeru," dodala je.

Liverpool je zbog osvajanja Premiershipa nakon duge stanke zasluženo odnio nagradu za momčad godine..

"Na mnogo načina, bila je to prilično iznimna sezona i iznimna godina, to je nagrada za moj tim i mislim da su je zaista zaslužili", rekao je menadžer Juergen Klopp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije