Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS ZA ENGLESKU

Halilovića nema ni u reprezentaciji do 19! Kao ni Murića...

Alen Halilović (1)
Goran Stanzl/Pixsell
Autor
Ante Buškulić
23.02.2014.
u 22:32

Nenad Gračan “objasnio” je kako nije vrijeme za Alena, a ime nove Barcelonine akvizicije nije se našlo ni na popisu Vulićeve selekcije do 18 godina.

I dok Zdravko Mamić Alena Halilovića gura Niki Kovaču, nije ga uspio gurnuti ni u reprezentaciju do 21 ni do 18 godina! Zapravo, prije će biti da ga ondje nije pustio...

Nenad Gračan “objasnio” je kako nije vrijeme za Alena, a ime nove Barcelonine akvizicije nije se našlo ni na popisu Vulićeve selekcije do 18 godina, koja ima dvije utakmice protiv Engleske 3. i 5. ožujka u Newcastleu.

Ići će osam igrača Dinama (Brodić, P. Mamić...), osam Hajduka (Bašić, Maloku, Vlašić...), trojica iz inozemstva i Osječanin Lulić. Murić? Nema ni njega, suspendiran je...

>> Blažičko kao Mamić: Kovač mora voditi Halilovića na SP!

Komentara 10

MA
magnum2013
08:49 24.02.2014.

Oćito da su zapuhali neki novi vjetrovi u HR nogometu. Jovanović tuži Mamića, Inspekcija traži da se Kokomotiva i Dragovoljac izbace iz natjecanja, strukture Vlasti traže da se nacionalni stadion gradi u Splitu, izbor reprezentativaca ne želim komentirati jer je to stvar izbornika, ali da se trulež vraća u HR nogomet to je točno. Pa zar je i nenormalno da se poslije močvare uvuće trulež. Ovaj Buškulić je izgleda neki novi izdanak velikih mozgova u novinarskom miljeu VL.

LI
Lisabon
07:41 24.02.2014.

Nema tu velike price.Cim ode iz Dinama,odmah bude igrao u svim selekcijama.Sve bude dobro i nece biti zlobnih,kvarnih,bezobraznih,zlocestih,usljivih,podcjenjivackih itd komentara,jer onda nebude igrac Dinama,a to je najvaznije.

VK
vječni krojf
09:48 24.02.2014.

Da nije u A repki je ok.Halilovic nije jos standarni igrac kluba,a ako ide u Barcelonu i nece biti tako skoro,ali da ga nema u U-18, pa cak i u U-21 je malo cudno.Ako su u tim selekcijama neki koji i nti ne sjede na klupi svojih klubova,vec igraju samo za juniore,a to nije svejedno.Glavno je da smo osiromasili repku BiH-e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije