Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački Bild

Alen Halilović razočarao Nijemce: 'Hrvatski Messi' postao je – problem

Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
1/8
16.10.2016.
u 15:12

"Doveden je iz Barcelone za pet milijuna eura. Zbog visine od 170 cm i atraktivnih poteza, prozvan je 'Mini Messi', ali sada je za HSV postao problem", piše Bild

"Fitness guru za mini Messija", tim je naslovom njemački Bild najavio priču o suradnji Alena Halilovića i Hajdukova kondicijskog stručnjaka Marija Tomljanovića. Halilovićeva majka Vanessa izjavila je kako je Alenu njemačka liga izazov, a Tomljanović je ekspert za zdravlje i tjelesnu pripremu.

Kondicijski stručnjak ostaje u Splitu, ali će povremeno u privatnom aranžmanu pomagati Alenu. Mladi hrvatski reprezentativac je u subotu bio na klupi HSV-a u susretu protiv Borussije u Mönchengladbachu (0:0).

Domaći sastav nije iskoristio dva jedanaesterca, a HSV je od 25. minute igra s igračem manje. Halilović nije ulazio u igru.

– Doveden je iz Barcelone za pet milijuna eura. Zbog visine od 170 cm i atraktivnih poteza prozvan je "Mini Messi", ali sada je za HSV postao problem – piše Bild.

Od Alena se mnogo očekivalo, čak da postane nasljednik prethodnika Van der Vaarta. Ali to se nije dogodilo.

– Sumnjalo se u Halilovićevu tjelesnu pripremu, jer i sam je izjavio: "Nikada nisam imao tri treninga dnevno. A onda se pojavio i drugi problem. Suigrači su mu govorili: "Pokreni se čovječe", a Alen je odgovarao: "Nisam ovdje da trčim, nego da zabijam golove", ističe Bild.

Halilović je sa 16 godina i 170 dana bio najmlađi strijelac u HNL-u, te je s 18 godina uvršten u najbolju momčad svijeta u svom uzrastu.

Komentara 49

MA
Marsijanac1
16:37 16.10.2016.

Alen je odgovarao: nisam ovdje da trčim nego da zabijam golove>>>>>> A sad usporedite Mandju koji ne prestaje trcati cijelu tekmu.

Avatar Peterančan
Peterančan
16:02 16.10.2016.

El Bahati je došel na svoje. Nikad on ni nije bil igrač, možda za neku županijsku ligu, ali sa malo podmićivanja novinarčića mediji od njega napravili zvijezdu. I onda tres na tvrdu zemljicu, boli to, boli. Pametni bi iz toga izvukli pouku, ali oni sa IQ identičnim veličini kopačke... malo nikad.

GV
golub Vaso
15:41 16.10.2016.

mali misli da ne mora trčati, to u njemačkoj nije prolazilo ni prije 30 godina, a danas nigdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije