Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TRAGEDIJA

Halilhodžić u suzama, otkrio zašto neće odati počast Sali

Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.01.2019.
u 08:40

– Još uvijek postoji nada da je živ. Čekamo čudo i nadamo se da će se dogoditi. Zbog toga mu ne želimo odati počast i na našoj idućoj utakmici neće biti minute šutnje.

Tragedija argentinskog napadača Emiliana Sale (28), za kojeg se vjeruje da je poginuo nakon pada zrakoplova na letu između Nantesa i Cardiffa, teško je pogodila njegova dojučerašnjega trenera Vahida Halilhodžića

Jučer je objavljeno da je potraga za nesretnim nogometašem obustavljena, što je još više rastužilo bivšeg Dinamova trenera.

– Upravo sam saznao... Teško mi je uopće i govoriti o tome, svi smo šokirani. On je bio tako drag i dobar, pun poštovanja. Pravi ratnik. Imao sam poseban odnos s njim, često smo razgovarali. Nikad nisam čuo da je netko rekao nešto ružno o njemu – rekao je Halilhodžić pa objasnio zašto neće biti minute šutnje za nogometaša:

– Ovo mi je najteži trenutak u karijeri, a bilo je jako teških. Potpuno sam rastrojen. Poštujemo njegovu obitelj koja još nema potvrdu o smrti. Još uvijek postoji nada da je živ. Čekamo čudo i nadamo se da će se dogoditi. Zbog toga mu ne želimo odati počast i na našoj idućoj utakmici neće biti minute šutnje.

Komentara 3

VO
vorda400
11:24 25.01.2019.

Da u sred zime završiti u moru za 1h si mrtav od hipotermije ako ga pad aviona nije prvi ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije