Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER DINAMA

Halilhodžić: To što se radi u BiH je sramotno i iritirajuće!

Vahid Halilhodžić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.05.2018.
u 15:20

- Ne mogu sebe vidjeti na klupi BiH jer je politika ušla preduboko u sport - rekao je Halilhodžić

Vahid Halilhodžić ovih je dana boravio u Bosni i Hercegovini gdje mu je uz još tri izbornika uručena prestižna nagrada Večernjakov pečat za osobu godine. Halilhodžić je prilikom dodjele nagrada zaplakao, ali se ne vidi na klupi zmajeva.

- Znate moje mišljenje o situaciji u ovoj državi. Ne volim o tome pričati, imao sam nekih razgovora, ali ono što se radi u BiH je sramotno i iritirajuće za svakoga tko osjeća pripadnost prema ovoj državi. Ne mogu sebe vidjeti na klupi BiH jer je politika ušla preduboko u sport - rekao je Halilhodžić za Fenu.

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine preuzeo je Robert Prosinečki.

- Nisam gledao utakmice reprezentacije pod njegovim vodstvom zbog obaveza, ali sjedio sam s Prosinečkim i zaželio mu sreću. Neće mu biti lako, ali osjeća se poboljšanje atmosfere u najboljoj vrsti. Reprezentacija doživljava smjenu generacija, a to je normalna stvar u svijetu nogometa. Moramo se okrenuti prema mladosti, veterane ispratiti na adekvatan način. To je životni ciklus koji trebamo prihvatiti - rekao je Halilhodžić i dodao:

Vahid Halilhodžić
1/19

- Uloga Prosinečkog je sada da stvori momčad koja će se pokušati plasirati na EP i SP. Jedan ciklus je završen, nažalost momčad nije izborila Svjetsko prvenstvo što su svi doživjeli kao neuspjeh, a sada je na njemu da odluči s kojim igračima će ući u novi ciklus kvalifikacija. Očekuju ga kvalifikacije s novim snagama, ambicijama i idejama.

Halilhodžić je iznenada dobio otkaz u Japanu iako je momčad odveo na Svjetsko prvenstvo. 

- Preživio sam veliki šok u Japanu, emocije su još prisutne i ni dalje ne mogu shvatiti što se dogodilo. Svi su se pitali što se dogodilo, ali i meni nije bilo jasno. Netko kaže da se politika uplela, netko sponzori, a netko da su neki igrači bili nezadovoljni. Ja još uvijek tražim odgovore - zaključio je bivši trener Dinama.

Komentara 8

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
16:25 19.05.2018.

Takozvana BiH. Bila nekad Halilhodžiću. Sada je to deponija.

DO
domxerex
20:46 19.05.2018.

Tako je to kada se razni sultani i šeici dohvate jedne zemlje pa od nje naprave prčiju za razna spadala.

IT
I-To
16:16 19.05.2018.

Nema tamo UE ni za 100 godina ne da potcjenjujem ima puno našeg i i dobrog naroda a gledajući svjetsku politiku koja od Bosne puno traži a sami su toliko blesavi da to i neće da primjete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije