Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi strateg ponosan

Halilhodžić: Sammir je večeras odgovorio na mnoga pitanja

Sammir
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
16.09.2010.
u 23:35

- Nisam izbornik i neću se miješati. No, vidio sam u ovoj utakmici tri, četiri igrača koji bi mogli u reprezentaciju - rekao je trener plavih.

Vahid Halilhodžić ispraćen je ovacijama prema svlačionici, a tamo su ga i igrači počastili pljeskom. Uostalom, Vahi su jučer pljeskali svi, on je pak prstom pokazao na svoje igrače.

– Igračima sam nakon utakmice rekao samo da sam ponosan na njih. Vjerovao sam u pobjedu iako je suparnik možda kvalitetniji. I još smo mu mogli zabiti par golova. No, ovakav Maksimir za mene je veliko zadovoljstvo, sad imamo 12. igrača. Pobjedu poklanjam svim dinamovcima, neke druge pobjede posvetit ću sebi – pričao je Vaha. Osmijeh je pokušavao sakriti, no nije išlo. Poslije je dodao:

– Ovo je moj poklon gradu Zagrebu. Ponosan sam na ovo što smo napravili, nije sve to došlo s neba. Vidio sam crnu statistiku, imao bojazni od Maksimira i morao sam uvjeravati igrače da su oni ovdje doma, da je ovo njihovo dvorište.

Nije želio izdvojiti čime je najzadovoljniji.

– Više je tu stvari, rezultat, jer smo pobijedili veliku momčad, ali posebno me veseli ponašanje igrača i povratak navijača. Stadion je prastar, ali izgledao je veličanstveno. I ja sam zadovoljan čovjek. Volio bih da ovako na stadionu bude i protiv Zagreba, ovi dečki to zaslužuju. Ja sam samo kotačić koji pomaže, sad sam prvi put uzbuđen, osjećam potpuno zadovoljstvo, dobio sam lijep poklon.

No, taj zadovoljni čovjek je i iskusan i ozbiljan.

– Nećemo sad umisliti da smo postali nešto posebno, spustit ću ja to na zemlju.

Nije želio izdvojiti nijednog igrača, u prvi plan gura cijelu momčad.

– Iz ovakve herojske borbe bilo bi sramotno nekoga izdvajati. Villarreal ima izvanrednu pas igru, a nisu nam napravili šansu.

Gostujući trener Garrido govorio je brže nego što su njegovi igrači igrali:

– Ne zamjeram si što sam izveo ovaj sastav. Nisam vidio sve te rupe o kojima pričate, pa Dinamo je zabio dva gola iz tri prilike.

– Vidim da im se trener ljuti, mlad je, naučit će. Podcjenjivali su nas i to sam iskoristio za motivaciju. A oni sad znaju da u tamo nekom Zagrebu ima jedan dobar klub... – rekao je Vaha te o Sammiru i reprezentaciji dodao:

– Pustite da Bilić određuje tko će igrati, ja nisam izbornik. No, Sammir je dao mnogo odgovora na ovoj utakmici, a vidio sam tri, četiri igrača koji mogu igrati u A reprezentaciji.

Komentara 35

IK
Irena Kustura
15:42 17.09.2010.

Nikad nisam bio ponosniji na svoj grad i klub.HVALA VAM DINAMO I SAMMIRE.(ps.bbb ne vraćajte se na stadion,bez vas je puno ljepše,nema iritantnih bubnjeva ni kazna za vaše baklje).KAMO SREĆE DA JE OVAKO UVIJEK.

LA
Lass
23:57 16.09.2010.

sammir je kralj, svaka čast. a njihov je trener govno, pa dinamo se s njima igrao danas ko s curicama nekim.

TO
Tot
00:15 17.09.2010.

maminjo je car uzeo je vrhunskog trenera i igrače,Dinamoooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije