Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČAST EUROBASKETA 2015.

Hakleri kreću na Draženovu igralištu na Baldekinu

Baldekin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
10.07.2015.
u 16:50

Hrvatski košarkaški savez će tijekom srpnja i kolovoza organizirati niz “3 na 3” turnira.

Povodom organizacije skupine C EuroBasketa 2015 koja će se u rujnu održati u zagrebačkoj Areni, Hrvatski košarkaški savez će tijekom srpnja i kolovoza organizirati niz “3 na 3” turnira.

Prvi u nizu haklerskih turnira će se održati u subotu u Šibeniku, na igralištu Dražena Petrovića na Baldekinu, a odmah sljedeći dan, u nedjelju u Zadru, na parkiralištu novootvorenog Super Konzuma u ulici Bleiburških žrtava 17.

Nakon Šibenika i Zadra, slijede Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Karlovac, Split i Zagreb.

Na turnirima će moći nastupiti po 16 “trojki”, a uz prigodni program trajat će od 17 do 23 sata. Sve prijavljene momčadi će na poklon dobiti majice EuroBasketa 2015, a za najbolje momčadi i igrače pripremljene su vrijedne nagrade. Birat će se i MVP turnira.

Za turnire u Šibeniku i Zadru, prijavnice se mogu pronaći OVDJE.

Prijave se primaju do popune mjesta.

>>U Zagrebu predstavljen pehar za pobjednika Eurobasketa 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije