Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGODIO GREDU

Hajrović promašio pobjedu: Lopta nije htjela ući, valjda ću konačno zabiti

Dinamo - Ferencvaros
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/13
06.08.2019.
u 23:47

- Pobjeda nam je bila cilj. Imamo dobar rezultat za uzvrat. 1:1 je ok. Imali smo bolje šanse. Lopta nije htjela ući, ni ja nisam zabio. Pogodio sam prečku, ali nadam se da ću i ja konačno zabiti prvi pogodak ove sezone – rekao je Izet Hajrović

Navijači su jedva dočekali novi povratak u Maksimirsku 128 i to na utakmicu s europskim naglaskom. Dočekali su je. Još jedno kolo kvalifikacija za Ligu prvaka igraju njihovi ljubimci.  Nakon što su za Saburtalo vrata Maksimira bila zatvorena za navijače zbog kazne. Ferencvaros privukao je njih preko 14 tisuća. I imali su što gledati. Nećemo se lagati, bila je to zanimljivija utakmica od one ubitačne dosade protiv Gruzijaca.  Dinamo je sada bio bolja momčad, jak u skladu s protivnikom, ali ako ćemo iskreno u drugom poluvremenu su malo zaspali. Svi oni strahovi i prijetnje o kojima se govorilo prije utakmice protiv Ferencvarosa bili su opravdani jer završilo je 1:1. U sedmoj minuti kreativac Dani Olmo prošao je između dva Mađara na rubu šesnaesterca i loptu pospremio u mrežu. Nije slavlje dugo trajalo  jer u 58. David Siger poravnava. Igrači dobro znaju da je ulog velik pa ni iz svlačionice nisu izlazili pretjerano sretni. Sve karte su otvorene, a uzvrat u Mađarskoj neće biti laka priča.

- Tek je prva utakmica. Znamo da su oni dobra momčad. Čeka nas tamo drugo poluvrijeme. Idem po pobjedu.Teško mi je objasniti što se dogodilo u onih dvadesetak minuta kada smo primili pogodak, ali oni su nas malo stisnuli, nismo izdržali bez pogodaka i nismo uspjeli zabiti više. Imali smo prilika koje nismo iskoristili, ali to je nogomet. Idemo dalje s optimizmom i željom – rekao je Petar Stojanović.

Dinamo je statistički nadjačao Ferencvaros. Ne samo što se dojma tiče, već ih je nadigrao u svim segmentima. Dinamovci su čak imali 16 udaraca, od toga devet u okvir gola, dok su Mađari upisali pet udarca, od toga pet u okvir gola. Ali uzalud im statistika kada je na semaforu ostalo samo 1:1.

- Pobjeda nam je bila cilj. Imamo dobar rezultat za uzvrat. 1:1 je ok. Imali smo bolje šanse. Lopta nije htjela ući, ni ja nisam zabio. Pogodio sam prečku, ali nadam se da ću i ja konačno zabiti prvi pogodak ove sezone – rekao je Izet Hajrović pa dodao što očekuje od uzvrata koji je na rasporedu sljedeći utorak od 20 sati.

- Tamo će biti sigurno teško. Najbitnija stvar je da budemo spremni mentalno. Bit će pun stadion. Timski duh će biti potreban. Ako odigramo našu igru, imamo dobre šanse da prođemo – zaključio je.  

Ništa više nije imao za dodati ni Mislav Oršić.

- Što je tu je. Teško je nešto pametno reći nakon svega. Bitno je da imao ok rezultat za dalje, ako tamo zabijemo gol. Možemo proći. Šansa koju sam imao za gol me iznenadila malo, golman je nešto stao, imao sam težak put, šteta – rekao je.  

Prođe li Dinamo dalje, u novom pretkolu čeka ih bolji iz susreta Maribor Rosenborg. Oni se sastaju u srijedu od 20:15 sati.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon utakmice

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagi101
00:46 07.08.2019.

dinamo je napadao prvih i zadnjih petnaest minuta, ostalo su mađari jalovo držali loptu i iz jednog odbijanca zabili gol, jbg to je nogomet

PE
penky
10:56 07.08.2019.

E moj Izete... nije lopta ne htjela ući nego si ti s par metara na prazan gol zapucao ko budala, raspalio po lopti pa šta bude, umjesto da si je mirno pospremio u mrežu. Tako je bilo. A inače jako volim tvoj nogomet, no jučer si se šetao cijelu utakmicu, osim onog jednog sprinta prema sjevernom golu kojeg si pošteno odradio, ali branič je uspiop izbaciti loptu. Više volje i energije Izete, ovo nije dovoljno iako si sjajan igrač, kad ti se da.

BL
bluesclues
04:07 07.08.2019.

realno, dinamo ima jako male sanse za prolaz, pogotovo prema igrama koje pruza ove sezone. nije to vise ista igra ko prosle sezone makar je momcad ista...prema dosad prikazanom, bit ce tesko i osvojit domace prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije