Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKI MOGU ŠTO ŽELE'

Hajduku nije dobro 'sjeo' slučaj Vulić, a evo što kažu i o nalazu Sportske inspekcije

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
14.02.2014.
u 22:30

- Neki očito mogu što žele, neki ne, ono što može Dinamo mi ne možemo. Da parafraziram Orvwela, neke su životinje drugačije od drugih - kazao je Brbić.

Nije u Poljudu dobro "sjela" odluka Hrvatskog nogometnog saveza da se ne dopusti Zoranu Vulić da bude izbornik U-19 i šef omladinske škole Hajduka.

Čelnici Hajduka razgovarali su s Vulićem, čekali su što kaže HNS, ali stigla je odbijenica. Dakle, nema naprijed u odnosima Hajduk - Rusanova. Predsjednik Marin Brbić razočaran je odlukom vodstva hrvatskog nogometa, posebno što je u nekim drugim slučajevima bila neka sasvim druga priča.

- HNS je pokazao svoja dva lica, Dinko Jeličić je bio dvije godine bio trener Radnika iz Sesveta i reprezentacije U-19. A ne trebam vam napominjati da se Radnik Dinamova podružnica, o tome se Dinamo hvalio na svojim web stranicama. A da ne spominjem Romea Jozaka, koji je bio šef Dinamove škole i važan HNS-ov čovjek za mlade reprezentacije. Neki očito mogu što žele, neki ne, ono što može Dinamo mi ne možemo. Da parafraziram Orvwela, neke su životinje drugačije od drugih - kazao je Brbić.

Inače, Hajduk je uputio pismo HNS u kojem traži obrazloženje te odluke i u tom pismu baš se pozvao na "slučajeve Jeličić i Jozak".

A Hajdukov predsjednik komentirao nam je i zbivanja oko Sportske inspekcije i odnosa Lokomotive i Dinama. Praktički, Hajduk je došao na svoje, jer već odavno bije bitku da dokaže bliski odnos Dinama i Lokomotive.

- Ako je istina sve ovo što čitam onda se radujem da istina dolazi na vidjelo. I do sada je bilo jasno da se radi o dvije momčadi istog kluba, odavno govorimo da je to neprihvatljivo - rekao je Brbić.

>> HNS u roku od 15 dana mora izbaciti Lokomotivu iz lige!?

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vojvo
16:19 15.02.2014.

brbiću daj onda objasni kako ti sa dugom od 128 mil. kuna možeš dobiti licencu dok dragovoljac zbog duga od 2 mil . kuna nije smio dobiti istu tu licencu koja si ti životinja u toj prići-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije