Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mjesta za sve

Hajdukovi navijači otišli iz Gorice, bijeli ponovno kiksali

Gorica - Hajduk
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
04.11.2018.
u 16:39

Vratar Gorice Kristijan Kahlina i napadač bijelih Ahmed Said razmijenili su dresove kao znak pomirbe

Uoči početka utakmice Prve HNL između nogometaša Gorice i Hajduka (1:1) vratar Kristijan Kahlina i napadač bijelih Ahmed Said razmijenili su dresove kao znak pomirbe. Hajduk je 20. kolovoza ugostio Goricu te je izgubio s 0:2.

Said je pred kraj utakmice dobio crveni karton nakon što je glavom udario Kahlinu u glavu. Hajdukov napadač je u sučevoj nadoknadi pogodio vratnicu, a vratar Gorice ga je zagrlio. Said mu je vratio udarcem. Ganac je shvatio što je učinio te se ispričao Kristijanu.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL, Ilustracija

A na utakmicu u Goricu stiglo je nekoliko stotina Hajdukovih navijača. Kako je istočna tribina predviđena za 200 navijača, a njih je stiglo više od predviđenog broja, osiguranje ih nije željelo sve pustiti na stadion.

Hajdukovi navijači bili su solidarni i zajedno su napustili Goricu prije početka utakmice.

>> Pogledajte ozračje u Gorici prije početka utakmice

Komentara 12

DU
Deleted user
16:55 04.11.2018.

Šteta. Nisu vidjeli vrhunsku predstavu svog kluba i osvajanje boda protiv moćne Gorice. Ipak Gorica ima 10 bodova više...

RI
rightside
17:10 04.11.2018.

ma dobro je prosao hajduk danas,,"rezultati rada i brige" oko kluba ,ove uprave i ovih oko njih vidi se iz aviona,,glavno da nitko ne vidi kako se se neki "nabrali" na racun kluba,,no neka samo propada, jednom se mozda istinski navijaci podignu pa maknu tu upravu,,bez toga nista,,naravno i bez stimca hajduk nikad nece bit kakav taj klub moze i treba bit,

ZM
zmik
17:32 04.11.2018.

Ja bih rekao da je Gorica kiksala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije