Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENI CRVENI

Hajdukovac se ispričao za šamar: Nisam ovako odgojen, meni je sada najteže

Ivo Cagalj/PIXSELL
08.04.2021.
u 10:21

- Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres koji nosim i klub koji iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio - napisao je na svojem Instagram profilu uz sliku hajdučkog grba

Branič Hajduka Nihad Mujakić ispričao se svim navijačima Hajduka i ljubiteljima hrvatskog nogometa nakon nesmotrenosti u utakmici Hajduka i Slaven Belupa u srijedu kad je sa svojim crvenim kartonom bio glavni krivac što njegova momčad na Poljudu nije došla do tri boda protiv koprivničkog sastava.

Podsjetimo, na samom kraju prvog poluvremena Mujakić je kod aut linije ušao u sukob s nogometašem Slavena Karlom Lulićem. Nakon klasičnog bijesnog dodirivanja glavama Mujakić je zalijepio šamar Luliću te je sudac Goran Pečarić, u potpunosti pravedno, dao žuti karton Luliću te crveni karton Mujakiću.

U tom trenutku Hajduk je vodio 1:0, ali je Slaven Belupo s igračem više uspio preokrenuti rezultat golovima Ivana Krstanovića. Na sreću za bijele, poraz su izbjegli u zadnjim trenucima utakmice zahvaljujući lucidnosti Marka Livaje i Marca Fossatija te preciznosti Umuta Nayira.

- Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata koji nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje.

- Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres koji nosim i klub koji iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio - napisao je na svojem Instagram profilu uz sliku hajdučkog grba.

 

 

Nakon te poruke mnogi suigrači (Umut, Fossati, Kalinić, Kačaniklić, Jakoliš, Todorović) su mu poslali poruke podrške, a naravno, i mnogi navijači te brojne Hajdukove fan grupe.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
dubrix
11:54 08.04.2021.

Pogriješio je, ispričao se, kraj.

ST
Starotopoljanin
12:00 08.04.2021.

a jesi se isprcao igracu slaven-belupa.trbao bi otici u koprivnicu i potraziti tog igraca i direktno mu traziti oprost,sto bi on sigurno i primio.to bi bila lijepa gesta za obojicu.

SA
sanikol
11:18 08.04.2021.

Dakako nije riječ o odgoju nego o neodgoju. Koji ti je ovo put da si dobio crveni karton?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije