Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TRŽIŠTE POLUDJELO'

Hajdukov 'krvnik' objasnio kako je uspio zabiti onakav gol

Everton - Hajduk
Foto: Reuters/PIXSELL
26.08.2017.
u 09:47

- Sjajno je zabiti takav gol - rekao je Sigurdsson

Gylfi Sigurdsson zabio je nevjerojatan gol Hajduku na Poljudu i tako praktički srušio nade Splićana da mogu do skupine Europske lige. Islanđanin je nakon utakmice objasnio kako mu je to uspjelo.

- Sjajno je zabiti takav gol - rekao je Sigurdsson pa dodao:

- Pritisnuo sam njihovog braniča, uspio dodirnuti loptu koja je bila u zraku. Pomislio sam da vratar možda nije na gol crti. Nisam imao puno izbora, uputio sam loptu prema golu i srećom je ušla.

Everton - Hajduk
1/11

Everton je za Sigurdssona platio nevjerojatnih 50 milijuna eura.

- Mislim da je tržište malo poludjelo. Ne, ne mislim da je malo poludjelo, sasvim je poludjelo - rekao je Islanđanin pa dodao:

- Odšteta nema veze sa mnom. Moj posao je igrati nogomet, zabijati i namještati golove, boriti se za momčad. 

Komentara 5

CA
carjegol13
10:45 26.08.2017.

Potpuno je jasno da smo na Poljudu vidjeli dva zgoditka koja igrači koji su ih zabili neće pogoditi više nikada u životu...

DU
Deleted user
10:56 26.08.2017.

Možda i griješim, no takve cijene,, meni liče na pranje novaca, od droge, prostitucije i da ne nabrajam!? Gazde moraju pošto-poto smanjiti porez na dobit!

Avatar southman
southman
11:25 26.08.2017.

Sigursonova lopta je pala skoro pa ispred crte gol linije. Toliko o tome gdje je Stipica stajao u vrijeme šuta kad se nije vratio na vrijeme !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije