Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio dva gola

Hajdukov junak Erceg: Bili smo bolji od Dinama

Ante Erceg
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
21.10.2017.
u 21:57

- Nevjerojatno je da primamo takve golove u zadnjim minutama već treću, četvrtu utakmicu ove sezone - kaže Erceg.

Ante Erceg bio je prvo ime Hajduka u derbiju s Dinamom (2:2). Zabio je oba pogotka splitske momčadi.

- Možemo žaliti za izgubljenim. Cijela momčad je dobro ušla u utakmicu. Šteta, mislim da smo bili bolji od Dinama i da smo trebali uzeti sva tri boda. Dogovorili smo se na poluvremenu da idemo po drugi gol, no nesvjesno smo se povukli. Iako, mislim da smo se dobro branili sve do tog gola Benkovića. Ali, bio je ovo pravi derbi - kazao je Erceg i dodao:

Ante Erceg
1/22

- Nevjerojatno je da primamo takve golove u zadnjim minutama već treću, četvrtu utakmicu ove sezone. Ne znam, valjda moramo raditi na koncentraciji.

Ante Erceg
1/8
Ante Erceg
1/11

Komentara 19

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:19 21.10.2017.

Pa kaj niste pobijedili?Jos penal na ghuzove...

Avatar mlijeko
mlijeko
22:18 21.10.2017.

Gledam izvođenje penala..tri igrača Hajduka ulaze prije šuta..dakle, kako reče u prošli ponedjeljak Beusan trebalo je poništiti gol i dosuditi indirektan udarac za Dinamo. A to se desilo zato jer je Erceg potpuno stao kod izvođenja penala tako da je i zbog toga gol neregularan. A Livaković je skoro bio na 6 metara.. Prekid..isplaniram sa upravom da se Hajdukovi igrači odmore. To stvarno već ide na živce svima. Nema utakmice s Dinamom kada se to ne desi. Treba Hajduk kazniti da iduću utakmicu sa Dinamom igra bez publike..

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:16 21.10.2017.

Kaže Erceg padavičar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije