Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisao ugovor

Hajdukov branič odlazi u Serie A, evo koliko će odštete dobiti Splićani!

Lorenco Šimić
Sanjin Strukic/Pixsell
31.01.2017.
u 20:59

Šimić je u novom klubu odabrao broj četiri i od sutra će biti na raspolaganju treneru Marcu Giampaolu

Mladi hrvatski nogometaš Lorenco Šimić (20) napustio je Hajduk i karijeru će nastaviti u redovima talijanskog prvoligaša Sampdorije. Lorenco je jutros napustio bazu u Beleku te preko Istanbula i Milana krenuo prema Genovi gdje je večeras potpisao ugovor do 2020. godine.

Talijanski mediji navode kako će Hajduk dobiti 1,5 milijuna eura odštete.

"Dvanaest godina sam proveo u Hajduku pa je ovo za mene posebno emotivan trenutak. Hvala svima u klubu s kojima sam tijekom cijelog toga razdoblja surađivao, svim trenerima koji su me trenirali, svim suigračima. Dobio sam priliku za korak naprijed u karijeri, Serie A je jedna od najjačih europskih liga te sam odlučio prihvatiti ponudu od kluba koji mi je svojim interesom iskazao veliko povjerenje," kazao je sad već bivši stoper Hajduka.

Šimić je u bijelom dresu debitirao prošle godine u susretu s Osijekom, a za Hajduk je odigrao ukupno 27 službenih utakmica i pritom postigao jedan zgoditak.

Šimić je u novom klubu odabrao broj četiri i od sutra će biti na raspolaganju treneru Marcu Giampaolu. Postoji mogućnost da zaigra već protiv Milana u sljedećem kolu Serie A.

Komentara 3

DU
Deleted user
02:42 01.02.2017.

Sad konacno mogu isplatiti plaću za 7., 8., i 9. mjesec 2016.

HA
harakiri
00:32 02.02.2017.

prestrašno. rasprodaja u Hajduku i dalje traje. pa dokad više? Uprava odlazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije