Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ODŠTETE

Hajduk vratio Talijana koji se odlično snašao u Splitu: 'Želim to od završetka sezone'

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Luka Stanzl/PIXSELL
31.08.2021.
u 15:45

- u se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju. Ovo je prvi puta u mojoj karijeri da sam dobio toliku podršku navijača

Splitski Hajduk postigao je dogovor s 28-godišnjim talijanskim veznim igračem Marcom Fossatijem koji je na Poljudu potpisao trogodišnji ugovor s bijelima. Fossati stiže iz drugoligaša Monze bez odštete, objavio je Hajduk na svom internetskom portalu.

Fossati je prošlu polusezonu igrao za Hajduk nakon što je stigao na posudbu iz Monze. Ukupno je za bijelima u drugom dijelu prošle sezone upisao 15 službenih nastupa. 

- Fossati se u prošloj sezoni dokazao kao dodana vrijednost našoj momčadi te vjerujemo da će i sada podignuti kvalitetu ekipe. Imao je ponude i drugih klubova u ljetnom prijelaznom roku, ali sve ih je odbio te pokazao kako je Hajduk njegov prioritet - istaknuo je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

- Moja želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je povratak u Hajduk. Tu se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju. Ovo je prvi puta u mojoj karijeri da sam dobio toliku podršku navijača te mi to je dalo još veći poticaj da se vratim. Momčad je vrlo dobra i mislim da možemo ostvariti zacrtane ciljeve - kazao je Fossati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije