Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

Hajduk uzvratio Dinamu znakovitom porukom: Ćale moj, svak mi se ruga da si uteka!

Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/4
03.03.2020.
u 10:50

Nakon odgovora Dinama opet se u utorak javio Hajduk, ovaj put s novom objavom i novim glazbenim brojem. Sada se na službenoj stranici našao hit Vice Vukova ''Pismo ćali'', a u opis su napisali: ''Svak mi se ruga da si uteka...''.

Hajduk i Dinamo u srijedu (19 sati) na Poljudu igraju veliki derbi 25. kola domaćeg nogometnog prvenstva.

Na klupi gostujuće momčadi sjedit će Nenad Bjelica iako je dobio jednomjesečnu suspenziju zbog vrijeđanja suca na utakmici s Osijekom. Naime, žalba na kaznu odgađa rješenje pa su u Dinamu priskočili smicalici kako bi dobili na vremenu. Naime, Bjelica je žalbu poslao pismom i to u posljednji trenutak, u četvrtak navečer. Komisija za žalbe neće se moći sastati prije derbija pa će tako Bjelica biti na klupi na Poljudu.

A svjesni su toga i u Hajduku pa su preko Facebooka "bocnuli" trenera svoga najvećeg rivala. Osoba zadužena za Hajdukove društvene mreže objavila je pjesmu Magazina "Piši mi" uz komentar: "Laži i meni... Koliko često pišete pisma? Mi vam pišemo da dođete u srijedu na Poljud u 19 sati."

Odgovor Dinama nije trebalo dugo čekati. "Svi koji putujete u Split na utakmicu toplo se odjenite s obzirom na -14 C° s tendencijom daljnjeg padanja temperature u večernjim satima", napisali su modri na Facebook profilu uz pjesmu ''Zeko i potočić''.

Nakon odgovora Dinama opet se u utorak javio Hajduk, ovaj put s novom objavom i novim glazbenim brojem

Sada se na službenoj stranici našao hit Vice Vukova 'Pismo ćali', a u opis su napisali: 'Svak mi se ruga da si uteka...'.

Prema kome su usmjerili ovu poruku ostavit ćemo vama da sami prosudite, a ovo je dio teksta pjesme. 

- Svak mi se ruga da si uteka
A mater govori da si joj reka
Zdravljem se kleja da ćeš se vratit
Oli životom svojim ćeš platit
Ćale moj,
Ćale moj....

....Čekam te ćale
Da nam se vratiš
Nitko da ne traži da svoj dug platiš
Već da uz mater u miru živiš
I da nam kuću opet oživiš
Ćale moj

Mater će umrit od silnog jada
Ko će pogledat na mene tada
Vrati se ćale kad ja te volim
Makar bez šolda jer ja te volim...

>>>> Pogledajte kako je vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
11:00 03.03.2020.

Večernjak objavljuje sve pjesmice kaj iz jogurtane izlaze,a vidi čuda nisu članak napisali kako je Dinamo razvalio objavom da se ponesu kaputi u Split jer će se jogurti smzavati na -17 uz prigodnu pjesmicu Zeko i potočić hehehehehe.Večernji dali mi tu vidimo da se nekog preferira???????Ok shvaćamo volite mliječne proizvode........sve 5

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:49 03.03.2020.

Uteka je 14 bodova!

DU
Deleted user
11:59 03.03.2020.

idemo pisati pjesmice tako da ne moramo svojim navijačima objasnit kako smo zadnje prvenstvo osvojili prije 15 godina.. svi krivi osim struke.. odite sakrijte se na Brač, jazavci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije