Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 3:0

Hajduk uvjerljiv protiv Istre, učvrstio je treću poziciju

Hajduk - Istra
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
10.04.2016.
u 20:54

Splićani su s nova tri boda učvrstili treće mjesto, sad imaju osam više od Lokomotive, dok je Istra u sve težoj situaciji, s 22 boda drži deveto mjesto i Osijek joj bježi šest bodova.

U 30. kolu HNL-a Hajduk je na domaćem terenu pobijedio Istru s 3:0. Samo dan nakon što je Marijana Bošnjak postala čelnica kluba, Splićani su odigrali dobru utakmicu i uvjerljivo slavili.

Prvi pogodak na susretu postigao je Lorenco Šimić u 36. minuti koji je glavom zabio nakon ubačaja Milića. Samo pet minuta kasnije Brkić je srušio Juranovića u kaznenom prostoru, sudac pokazao na bijelu točku, a Sušić zabio i povisio vodstvo Hajduka!

U 73. minuti Hajduk je dobio novi jedanaesterac, a Sušić je još jednom zabio s bijele točke za konačni rezultat.

Splićani su s nova tri boda učvrstili treće mjesto, sad imaju osam više od Lokomotive, dok je Istra u sve težoj situaciji, s 22 boda drži deveto mjesto i Osijek joj bježi šest bodova.

>>Marijana Bošnjak nova predsjednica Hajduka

Komentara 22

Avatar white socks
white socks
23:06 10.04.2016.

Dva penala za Hajduk? To je u redu. Svaka utakmica na kojoj nije dosuđeno barem dva penala za bile piliće je neregularna i treba je ragistrirat 3:0 za Hajduk.

LU
lukivoda
22:36 10.04.2016.

samo dva jedanaesterca?!! mora da slijedi nova žalba samo ko bu bil novi pisac kad nema više brbljića.Preporučam im da unajme Antu Tomića.

ZD
Zdravkecmali
02:18 11.04.2016.

2 penala, ludilo pred ispunjenim poljudom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije