Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO JE MUSTAFA NADAREVIĆ

Hajduk uplakan zbog odlaska 'inženjera Duje', evo što su napisali u oproštaju

Screenshot
22.11.2020.
u 20:36

Toliko je likova ostavio iza sebe da si svatko može odabrati barem jednoga koji mu se sviđa. Toliko je bogatstvo Mustafe Nadarevića - za cili vik!

“Klub je ka i čovik, nosi ime za cili vik!”, napisali su kratko na Facebook stranici HNK Hajduka nakon smrti legendarnog glumca Mustafe Nadarevića. 

- Počivao u miru, “inžinjeru Duje”  - dodali  su. 

A tko je inženjer Duje? On je lik iz popularne serije Velo misto, redatelja Miljenka Smoje. Inženjer Duje, čovjek koji je u Split donio prvi prаvi 'bаlun' i bio prvi trener Hаjdukа, jednа je od centrаlnih figurа TV serije. Smoje je ovаj lik prаvio premа brаći Kаliternа, Fаbijаnu i Luki.

- Umra je Inžinjer Duje. Naravno da je umra Mustafa Nadarević, ali svima nama koji živimo Hajduk umra je lik koji je tako dobro odigra ulogu osnivača kluba - napisao je na svome Facebooku slavni bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa pa nastavio:

-  Tu je zacementira svoju legendu u mojoj glavi. Moga je sto Izeta odglumit i ko zna šta još, ali inžinjer Duje je unikatna uloga vridna zlata - smatra legendarni hrvatski nogometaš.

Od Mustafe Nadarevića, autoriteta ovdašnje kazališne i televizijske glume, opraštaju se mnogi kolege, suradnici, obožavatelji njegovog lika i djela, djetinjeg sjaja u očima koju god ulogu da je igrao. Svatko ima nekog svog omiljenog Mustafu, Muju od milja, svatko ga vidi u jednom njegovom liku, a toliko je likova ostavio iza sebe da si svatko može odabrati barem jednoga koji mu se sviđa. Toliko je bogatstvo Mustafe Nadarevića - za cili vik!

Ključne riječi

Komentara 2

ZI
zivko1
06:12 23.11.2020.

Počivao u miru.

DI
Dinamenavek
23:47 22.11.2020.

Pokoj mu duši! Iritantni naslovi,kao da je bio na svakoj utakmici Hajduka.On sa Hajdukom ima veze kao Hajduk sa titulom! To su oni perfidni pokušaji iz ničega napraviti nešto! Pranje mozga! Mustafa neka ti je laka zemlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije