Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćinu dva crvena

Hajduk deklasirao Rudeš i razveselio najplaćenijeg hrvatskog sportaša

Rudeš - Hajduk
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
20.08.2017.
u 20:52

Utakmicu pred 1,000 gledatelja na stadionu NK Zagreba sudio Damir Batinić iz Osijeka.

U susretu 6. kola Prve HNL Hajduk je na gostovanju u Zagrebu pobijedio Rudeš 4-0 (3-0). Novi prvoligaš nije se baš najbolje proveo, Splićani su ga deklasirali i potpuno nadigrali.

Hajduk je nakon poraza od Evertona ozbiljno shvatio utakmicu u prvenstvu pa je napao od samog početka i nadigrao suparnika, a najbolji je bio Said koji je postigao hat-trick. Osim njega u strijelce se upisao i Barry.

Rudeš je bio prilično oštar pa je već u prvih pola sata dobio dva isključenja. Prvo je Vuco dobio izravni crveni karton u 25. minuti, a Borevković je u 30. zaradio drugi žuti karton.

Utakmicu pred 1,000 gledatelja na stadionu NK Zagreba sudio Damir Batinić iz Osijeka.

Spomenimo da je utakmicu uživo gledao i Bojan Bogdanović, najplaćeniji hrvatski sportaš (igrač Indiana Pacersa), inače vatreni navijač Splićana.

Rudeš - Hajduk 0-4

Strijelci: 0-1 Said (12), 0-2 Barry (39), 0-3 Said (45+1), 0-4 Said (59)

Crveni karton: Vuco (Rudeš, 24), Borevković (Rudeš, 30)

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:14 20.08.2017.

Nadam se da nisu imali problema sa sudjenjem? Ocito, ovaj sudac je vrlo ozbiljno shvatio pokusaj ubojstva Brune Marica. I onda teroristi galame kako je prvenstvo neregularno!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:58 20.08.2017.

Hrvoje Delač nabijem tebe i tvoj ajduk na kiflu picko ulizivačka i neprofesionalna.

JM
ja-ma
22:07 20.08.2017.

U prvom poluvremenu Rudešu isključili dva igrača?????Ajme,novinari jel vas nije sram staviti ovakav naslov.Da je to bio Dinamo pisalo bi:"Dinamo pobijedio bivšeg drugoligaša sa dva igrača više od 30 minute" i dodatni naslov:"Je.li sudac oštetio Rudeš?"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije