Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTRIGANTNE INFORMACIJE

Hajduk tuži youtubera zbog objave pikanterija iz svlačionice? 'Valdas je izgubio svlačionicu, naguravao se s igračem na treningu'

Zagreb: Derbi Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru
Slavko Midzor/PIXSELL
19.09.2022.
u 16:45

Objave na youtube kanalu izazvale su puno pozornosti, otkrivene su navodne pikanterije s Poljuda.

Popularni youtuber koji se bavi hrvatskim nogometom pod nazivom Lažna devetka, suočen je s pravnim posljedicama ukoliko ga Hajduk bude tužio. 

Nedavno je objavio navodne razlog odlaska Valdasa Dambrauskasa, a s Poljuda su mu poslali mail kojeg je youtuber i sam objavio. Razlog su prepiske s Whatsappa koje je pustio u javnost, reagirao je splitski klub i zaprijetio da ih mora maknuti. 

Press službi bijelih nije se svidio njegov način vođenja svog kanala te su mu poslali ovu poruku:

Foto: Youtube kanal Lažna devetka

Sporne su bile poruke na Whatsappu koje govore da Livaja i Kalinić uopće ne igraju obranu, što se jasno može i vidjeti preko TV prijenosa, ali i da je predsjednik Jakobušić zabranio Livaje izlaske na Skalice. Navodno je došlo i do lakšeg incidenta na treningu kada se naguravao s jednim od nogometaša Hajduka?!

Foto: Youtube kanal Lažna devetka

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius oglasio se i razjasnio situaciju u Hajduku OVDJE

Standings provided by SofaScore

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

 

Ključne riječi

Komentara 13

OT
onaj tamo
18:52 19.09.2022.

Kriza u Hajduku je umjetna, Hajduk je na 2.-3. mjestu s utakmicom manje, dakle realna pozicija, apsolutno u skladu s kvalitetom i mogućnostima ekipe. Sad to što oni misle da se mogu borit za 1. mjesto, što su preko ''svojih'' novinara nabrijali atmosveru da je veliki broj naivaca počeo vjerovati da su boji nego što zaista jesu, to je drugi par cipela. Dakle realno u Hajduku nikakve krize radi samih rezultata i pozicije na tablici ne bi trebalo biti. Šta se tiče Livaje - on je jedan od većih problema u Hajduku, iako isti ovi šta misle da imaju ekipu za prvaka to ne vide ili ne žele vidjeti. Nije sporna Livajina pojedinačna kvaliteta, on je po tome najbolji igrać Hajduka - sporno je sve drugo. Može on na tehniku donijet prevagu u nekim utakmicama u HNLu ali u Europi klubovi snage Hajduka bez trke apsolutno svih igrača ne mogu apsolutno ništa. Pogledajte recimo Bode/Glimt ekipa s proračunom malo većim od Gorice namučila Dinamo samo zato jer su pretrčali 11km više. Igrača koji ne trči možeš u Europi trpit samo ako je Messi ili Ronaldo iz najboljih dana inače te svaka malo bolja ekipa kazni. Jednostavno u današnjem nogometu trka i saga melje i dugoročno su korisnije od 2dobra poteza po utakmici svidjelo se to nekom ili ne.

BE
Berri
17:35 19.09.2022.

Predsjednik kluba Jakša Jakobušić sam sebi puca u nogu. Ušao je u rat s youtuberima, a mora znati da će od ovoga štetu imati samo Hajduk jer će Lažna devetka tek sada secirati svlačionicu. Uopće ne ulazim da li Lažnaa devetka ima provjerene informaciji, da li je dobronamjeran ili zločest, samo znam da svaki klub koji uđe u rat s jutuberima, taj će izgubiti.

DE
derin
17:53 19.09.2022.

Nije li Ćiro izjavio nedavno mislim da je Mamić vlasnik većine Dinamovih igrača. To se ne komentira i raspravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije