Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Hajduk se na Facebooku pohvalio novim trenerom, jedan komentar nasmijao je sve

Damir Burić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
20.07.2019.
u 19:10

'S ponistre se vidi Šolta', riječi su Dragojevićeve pjesme

Damir Burić vratio se na Poljud i postao novi Hajdukov trener. Nakon poraza od malteške Gzire United (1:3) i ispadanja iz kvalifikacija za Europsku ligu, Siniša Oreščanin je dobio otkaz.

Odmah je krenula priča kako će na njegovo mjesto doći Burić, a to je potvrđeno na subotnjoj konferenciji za medije. 

Dvadesetak minuta prije predstavljanja Damira Burića, Hajduk je na svom Facebooku objavio fotografiju Na svojoj Facebook stranici postavio je fotografiju s pogledom na otok Šoltu uz pitanje 'Što se vidi s vaše ponistre?' i tako samo potvrdili tko će biti novi trener.

Foto: Facebook/Hajduk

Naime, Damiru Buriću je nadimak Šolta.

No u Hajduku se nisu nadali onome što je uslijedilo. Ispod te objave jedan je navijač napisao - Malta, a njegov komentar je sakupio više od tisuću lajkova.

'S ponistre se vidi Šolta', riječi su Dragojevićeve pjesme.

Damir Burić
1/6
Ključne riječi

Komentara 29

IK
Ispravak_krivog_navoda
19:43 20.07.2019.

To je to, sad su svi Hajdukovi problemi rijeseni, jer trener je bio razlog poraza i loseg stanja u klubu. Sad mogu po dvostruku krunu.

ZR
Ze Roberto u
19:55 20.07.2019.

Samo ne vodite Hrvatsku reprezentaciju tamo.....

DU
Deleted user
19:43 20.07.2019.

zaraza se liječi tako da se ukloni sve što je loše bilo,a ovdje je sve loše, i krene od nule, a ne parcijalna rješenja , nema tu pomoći.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije