Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kranjčevićeva

Dinamo zadržao vrh tablice, remi Lokomotive i Hajduka

Dinamo zadržao vrh tablice, remi Lokomotive i Hajduka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
20.10.2019. u 19:20

U posljednjoj utakmici 12. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive i Hajduka igrali su bez golova. Bijeli su remijem u Kranjčevićevoj prvo mjesto na tablici prepustili Dinamu koji je sada vodeći s 25 bodova. Bijeli imaju bod manje.

Najbolju priliku na utakmici Hajduk  je imao u 15. minuti kada je Hamza s desetak metara pogodio gredu. Pred kraj prvog poluvremena Lokomotiva se oslobodila pritiska te je nekoliko puta zaprijetila, opasan je bio Uzuni.

Lokomotiva - Hajduk
1/5

U 53. minuti Bradarić je pucao glavom, ali je lopta otišla kraj vrata. Karačić je u 60. minuti pokušao iz slobodnog udarca ugroziti Hajdukova vrata. Lopta je prošla ispod 'živog zida', ali je Posavec uspio obraniti. Bio je to vrlo lukav pokušaj.

U 84. minuti Juranović je snažno pucao s desne strane, a Jairo je zakasnio na loptu i velika šansa za Hajduk je propala.

>> Pogledajte razgovor s Brunom Petkovićem na Večernji TV-u

Komentara 12

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:21 20.10.2019.

kmeee...kmeeee... kako sam davno napisao... Nakon tekme sa Mađarima, prvenstvo se nastavlja bez povlađivanja Hajduku tako da ih se ostavi privremeno na 1.mjestu. . Dakle, Dinamo skida nogu sa kočnice, i daje gas te nastavlja put do prvog mjesta i 15ak bodova razlike ispred NK Jogurt iz Kmečavaca..... Njihova borba za 3.ili 4. mjesto će biti neizvjesna.

DU
Deleted user
19:22 20.10.2019.

To ti je kad paralelno igraš turnir svih kaštela i ganjaš hnl.

DU
Deleted user
19:20 20.10.2019.

Pa zar opet fritulica hehehe.Kako ono ide .....kvarat titule hehehehehe.Čovječe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije