Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izletjelo na Facebooku

Hajduk ovakvu pljusku ne pamti: Britanci ga ponizili ispred gotovo dva milijuna ljudi

Split: Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, HNK Hajduk - NK Inter Zaprešić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
30.07.2020.
u 13:57

Jedan je navijač dobronamjerno pokušao kazati da su administratori najvjerojatnije hrvatski klub pobrkali s nekim od, primjerice, malteških

Administratori Facebok stranice ODDSBible, koju na toj društvenoj mreži prati 1,8 milijuna ljudi, vjerojatno su nehotice izvrijeđali Hajduk prilikom predstavljanja novih dresova Tottenhama.

– Vodoinstalateri i električari iz Hajduka te Hapoel Be'er Sheve nisu na ovo spremni – napisali su u četvrtak oko podneva, što je, jasno, izazvalo bijes kod navijača splitskoga kluba koji su primijetili objavu.

Jedan im je od njih dobronamjerno pokušao kazati da su najvjerojatnije hrvatski klub pobrkali s nekim od, primjerice, malteških, ali svejedno nije pomoglo. 

Inače, Hajduk i Tottenham više puta odmjerili su snage, a ponajviše se pamti sraz iz 1984. godine u polufinalu Kupa UEFA-e, kada je ukupnu pobjedu odnijela londonska momčad (2:1, 0:1).

Tijekom prvog susreta na Poljudu domaći su navijači nasred terena zaklali pijetla, pa trebamo dopustiti mogućnost da je spornu objavu na Facebooku pisao netko tko se tog incidenta sjeća i tko na neobičan način toliko godina kasnije uzvraća.

A lako je moguće i da je rečenicu potpisao netko tko ne voli Tottenham, tko se ruga s time što je sezonu završio na šestoj poziciji, pri čemu je Hajduk uz izraelski klub ispao slučajna kolateralna žrtva (oba će kluba uskoro zaigrati u Europskoj ligi).

Inače, ODDSBible je unutar britanske grupacije LadBible, a urede ima u Londonu, Manchesteru i Dublinu.

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
14:21 30.07.2020.

Hajduk gubi od automehaničara i zubara sa Malte pa nitko nije uvrijeđen ovime.

HR
Hrabraja
14:19 30.07.2020.

Navikli su na šamaranje i poniženja, ni problem

ZI
zinegoid
14:08 30.07.2020.

s obzirom na rezultate niz godina korisnije bi bilo da su to, nekakve bi koristi bilo od njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije