Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI REZULTATI

Hajduk odlučio što će biti s trenerom Burićem, pročitajte što kaže predsjednik

Damir Burić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
09.12.2019.
u 10:38

- Nećemo donositi ishitrene odluke koje idu van okvira sustava što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone - istaknuo je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Hajduk je donio odluku - trener Damir Burić vodit će momčad i u zadnjoj utakmici prije stanke u prvenstvu. Bijeli su u posljednje dvije utakmice upisali bod zbog čega je dio navijača tražio odlazak trenera, no Burić zasad ostaje u sedlu.

- Svi u klubu smatramo da je nezadovoljstvo javnosti posljednjim rezultatima prve momčadi sasvim opravdano. Ali, isto tako nećemo donositi ishitrene odluke koje idu van okvira sustava što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone - istaknuo je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Kao ime novog sportskog direktora spominje se bivši vatreni Mario Stanić.

- Još prije sam najavio da po pitanju sportskog direktora želimo odabrati kvalitetnog kandidata koji će predstaviti sportsku politiku i viziju u skladu s klupskom. Blizu smo odabira rješenja te ćemo ubrzo po završetku polusezone obavijestiti javnost o imenovanju. Novom šefu struke ćemo prepustiti procjenu trenutnog stanja i donošenje odgovarajuće odluke jer smatram da je to jedino ispravno rješenje u ovom trenutku - istaknuo je Brbić.


 

Ključne riječi

Komentara 7

OB
ObrenM
11:19 09.12.2019.

To nije bitno.Bitniji je glas ulice.

DU
Deleted user
16:31 09.12.2019.

Da se mene pita ja bi vratio Tita!!!!!!! hehehehehehe. Sad ozbiljno......posadite raštiku na poljudu.

Avatar rubinet
rubinet
18:29 09.12.2019.

Biti drugi,iza Dinama,a ispred odličnih Rijeke,Osijeka,Lokomotive i Gorice...to je uspjeh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije