Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Hajduk nije odustao od Vranješa, ali ni od Zeca

Ermin Zec
Marko Lukunić | Pixsell
06.01.2010.
u 18:53

Iako se govorilo kako Vranješu ne odgovara iznos ugovora, transfer u Hajduk još nije propao, a bijeli i dalje žele napadača Šibenika Zeca.

Čelnici Hajduka i dalje rade na dovođenju Jurice Vranješa. Očekuje se da će predsjednik Joško Svaguša s njim odraditi još jedan krug pregovora, ovaj put telefonski, jer je Vranješ u Dubaiju. Pokušat će približiti stavove te ostvariti Vranješu želju da zaigra u Hajduku.

A Hajdukova neostvarena želja zove se Ermin Zec. Nisu bijeli sasvim odustali niti od njegova dovođenja. Kako vrijeme prolazi, a za Zeca nikako da stigne očekivana inozemna unosna ponuda, rastu i šanse Hajduka. Splićani bi Šibeniku ponudili prijeko potreban novac za preživljavanje, a dobili ubojitog napadača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije