Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Tokić

Hajduk ne zabija, a njegov igrač na posudbi prvi je topnik 2. lige

'tokic4_ve2_spo_040511'
''
12.05.2011.
u 11:21

- Uvjeren sam da za mene ima mjesta u Hajduku, pogotovo ostane li Miše na klupi, nada se Tokić

Dok hajdukovce potresa velika kriza i gube utakmicu za utakmicom, jedan posuđeni igrač splitske momčadi u drugome klubu ispisuje najljepše stranice svoje nogometne karijere. Riječ je o napadaču Hrvoju Tokiću, koji se u brodskoj MV Croatiji s nepunih 21 godinu s 12 pogodaka popeo na čelo ljestvice strijelaca druge lige.

Isti je igrač prije dvije godine u majici Hrvatskog dragovoljca bio najbolji strijelac Prve hrvatske juniorske lige. Na temelju tih dobrih igara Tokić je i završio u Hajduku. Međutim, iako igra u životnoj formi, iz Hajduka mu se nikad nitko nije javio da bi ga pozvao natrag ili mu čestitao.

– Uvjeren sam da za mene ima mjesta u Hajduku, osobito ako trener Miše ostane na klupi. Za njegova sam mandata i doveden u klub prije godinu i pol dana i već tada sam primijetio da me cijeni. Međutim, neki drugi ljudi iz kluba tada su mi rekli da nemam nikoga iza sebe tko bi me mogao malo pogurati. Nakon mjesec dana završio sam na posudbi – ističe Tokić.

U splitskom je klubu odigrao osam prijateljskih susreta na kojima je postigao i četiri gola, ali pravu prigodu nikada nije dobio. Ipak, ugovorna obveza s bijelima veže ga još pune tri i pol godine, pa će se prvi dan ljetnih priprema javiti treneru Miši. Ako mu Splićani ni u idućoj sezoni ne ukažu povjerenje, Tokić će, kako sam kaže, morati razmisliti o raskidu ugovora i promjeni sredine.

– Ne želim razmišljati o odlasku, Hajduk mi je i nadalje prva opcija i nadam se da ću dobiti priliku da pokažem što znam i umijem. Međutim, ne bude li tako, odlazak je logičan – zaključio je Tokić.

Komentara 1

SP
sper
16:09 12.05.2011.

Koja druga liga, pa Lendric iz Hajduka je u Zrinjskom i prvi topnik BiH lige... pa nikom nista, nema mali veza da igra za prvu ekipu u Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije