Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao Inter

Hajduk napokon upisao pobjedu u HNL-u, na trijumf je čekao od 23. rujna

Hajduk - Inter Zaprešić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
10.11.2018.
u 19:16

Osvojena tri boda Hajduku će omogućiti mir u sredini tablice

Hajduk je napokon je upisao pobjedu u HNL-u. U utakmici 14. kola svladao je ispred praznog Poljuda Inter iz Zaprešića s 3:0. Splićani su poveli u 19. minuti kada je na povratnu loptu Saida natrčao mladi Ante Palaversa i pogodio sami lijevi kut mreže gostiju.

Na 2:0 je povećao u 48. minuti Brazilac Jairo koji je nakon ubačaja s kuta Caktaša s prve vratnice udarcem glavom pogodio suprotni kut. U 65. minuti se u strijelce upisao i Ahmed Said nakon neuspjele ofsajd-zamke gostiju. 

Hajduk je posljednji put u HNL-u slavio 23. rujna kada je na gostovanju s 4:2 svladao Istru. U međuvremenu je protiv Dinama je na Poljudu odigrao 0:0, zatim je u Splitu pokleknuo protiv Osijeka (0:2), uslijedio je poraz na gostovanju od Lokomotive (2:0), remi na Poljudu protiv Rijeke (1:1), te naposljetku još jedna podjela bodova na gostovanju kod Gorice (1:1).

S ovom se pobjedom Hajduk učvrstio na šestom mjestu sa 16 bodova, a Inter je pogurao u nezavidan položaj. Momčad iz Zaprešića je ostala na osmom mjestu sa samo 11 bodova, te joj trenutačno u leđa gledaju jedino Istra (9 bodova) i Rudeš (2 boda).

Utakmicu je sudio Damir Batinić iz Osijeka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

UV
Uvjekprotiv
19:40 10.11.2018.

Sutra naslov u SD ' Hajduk se vratio u utrku za naslov prvaka' hahahahaha

JA
jadrmatic
19:30 10.11.2018.

Osvetili su kolegu partizana Radu Končara.

ŠT
ŠtoReći
19:26 10.11.2018.

e svaka čast neka ste im pustili. neće biti nereda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije