Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Splitu

Hajduk potvrdio napad na Ohandzu: Zaštit ćemo naše igrače!

Ivan Kos
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/7
09.11.2017.
u 13:23

Vodstvo splitskog kluba osudilo je incident koji se dogodio nakon utakmice s Rudešom

Hajduk je potvrdio da su huligani napali Francka Ohandzu. Vodstvo splitskog kluba osudilo je incident koji se dogodio nakon utakmice s Rudešom, a u kojem su napadači lupali na vrata stana u kojem živi kamerunski napadač.

Splitski klub izdao je priopćenje:

'Upoznati smo s izgredom koji se dogodio ispred stana u Splitu kojeg koristi naš nogometaš Franck Ohandza. Nije nam prijavio nikakvu fizičku ozljedu, a Hajduk će poduzeti sve mjere kako bi se zaštitili svi nasi igrači. Vjerujemo kako će se brzo utvrditi okolnosti nastalog događaja te ćemo i u ovoj prigodi još jednom ponoviti da se nikakav oblik nasilja ne smije tolerirati.'

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

 

 

Komentara 6

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:07 09.11.2017.

Opet Klingonci..

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:06 09.11.2017.

opet Mamić i Šuker tamburaju crnce

AO
ante.oreskovic75
20:28 09.11.2017.

Hajduk se živi,Torcida je Hajduk,jedino stradaju bili tići!Tako se sigurno popravlja ugled kluba!Krivo im je da je kamerunac bolji od ostalih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije