Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futacs briljirao

Hajduk razbio Inter sa 6:0 i došao nadomak trećeg mjesta

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
20.05.2017.
u 21:05

Četverostruki strijelac za Hajduk bio je Marko Futacs, a s ta je četiri gola mađarski napadač izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca, sada ih ima 16 odnosno jedan više od Franka Andrijaševića (Rijeka) i Armina Hodžića (Dinamo)

U 35. kolu nogometaši Hajduka su visokom 6:0 (1:0) pobjedom protiv Intera iz Zaprešića stigli nadomak osvajanja trećeg mjesta u Prvoj HNL. 

Četverostruki strijelac za Hajduk bio je Marko Futacs (16, 52, 55-11m, 69), a s ta je četiri gola mađarski napadač izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca, sada ih ima 16 odnosno jedan više od Franka Andrijaševića (Rijeka) i Armina Hodžića (Dinamo). Po jedan pogodak postigli su Tudor (58) i Vlašić (62).

Treći Hajduk ima 66 bodova, tri više uz utakmicu više od četvrtog Osijeka koji u nedjelju igra na svom terenu protiv Dinama, dok će Inter prvenstvo okončati na osmom mjestu. 

U prvom susretu kola Lokomotiva je pobijedila Slaven Belupo sa 2:1 (1:0) i tako osigurala peto mjesto na ljestvici.

Lokomotivu je u vodstvo doveo Majer (44-11m), izjednačio je Ivanovski (50), ali u završnici je pobjedu zagrebačkom sastavu sretnim golom osigurao Capan (82).

U nedjelju igraju Osijek - Dinamo (17 sati) i Rijeka - Cibalia (19 sati), a Rijeka bi mogla osvojiti svoj prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti svlada li Cibaliju ili Dinamo ne pobijedi u  Osijeku.

Poredak: Rijeka 85, Dinamo 80, Hajduk 66, Osijek 63, Lokomotiva 43, Slaven 38, Istra 33, Inter 28, Cibalia 20, Split 18.

Komentara 6

DE
derin
23:58 20.05.2017.

Čestitke Hajduku, nadamo se dva, tri pojačanja na ljeto za iduću sezonu. I nadam se da ce sutra Splićani pokazati da su ozbiljan grad s ambicijama, a ne da rade cirkus od svog grada.

MO
matK.O.
10:00 21.05.2017.

veliki uspjeh za hajduk,čestitke na trećem mjestu!!

Avatar dzambo
dzambo
02:58 21.05.2017.

Da se nisu promjenila pravila za svih ovih godina imali bi opet jake sve lige I super igrace I u Eoropi bi puno vise napravili....al eto po pravilima od kak su se promjenila sve male zemlje gube I to ''unapred'' I njihovi klubovi da nije tak mnogi veliki klubovi bi ovdje lose prolazili kao I prije....al sta je tu je Nogomet je odavno prerastao u ''vise of igre'' I nasi tu nemaju vise sta traziti...klubovi vise nikada nece biti kao sto su bili daleko se financijski zaostaje a sve sto valja proda se odmah...to ocito ide u prilog samo bogatim klubovima jer u zadnjih 25 I vise godina sve je jasno...a I prije su ti klubovi bili veliki bogati al igracki daleko slabiji nego danas...I to je jedini razlog bio sto smo tada puno bolje prolazili protiv takvih klubova....a sad mi nemamo nikakve sanse u takvom sistemu jer financijski niko nema ni priblizno da ulaze toliko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije