Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rješenje na pomolu

Hajduk na ključnu poziciju dovodi legendarnog reprezentativca?

Marin Brbić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
23.11.2019.
u 13:35

Brbić i Stanić sastali su se u petak u Zagrebu

Otkako je početkom mjeseca Saša Bjelanović odstupio s pozicije sportskoga direktora Hajduka, splitski klub gleda kako popuniti ključnu poziciju. 

Navodno je rješenje na pomolu, a predsjednik kluba Marin Brbić kao novog čovjeka na tom izuzetno osjetljivom zadatku vidi nekadašnjeg reprezentativca Marija Stanića.

Sportske novosti donose informaciju da su se Brbić i Stanić sastali u petak u Zagrebu, no ne i potvrdu da je nešto dogovoreno.

Podsjetimo, o Staniću se već svojedobno govorilo kao o šefu struke u Hajduku, ali je ideja pala u vodu onog trenutka kada je tadašnji predsjednik kluba Jasmin Huljaj odustao od angažmana Igora Tudora kao trenera. 

Komentara 2

DU
Deleted user
16:45 23.11.2019.

Sad da vidimo Staniću kad treba nešto konkretno.A ne da labrnja samo mlatara.Zna i Stanić da ovi dole očekuju fritulu,a pored gospodina Mamića i atomskog Dinama mogu samo kmečati.Kmeeeeeee

ZA
zagi101
19:32 23.11.2019.

ključna pozicija je ona koja ima veze sa klupskom blagajnom, nitko neće doći igrati za kikiriki ili fritule

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije