Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak prvoligaša i HNS-a
Povratak na članak

Hajduk još jednom istaknuo prijedlog osnivanja udruge klubova

U konstruktivnoj atmosferi raspravljalo se o problemima manjka komunikacije između klubova, načinima pronalaženja novih sponzora, boljem plasiranju i prodaji TV prava

Komentari 14

DU
Deleted user
08:56 13.07.2019.

Ma da hehehe.....spominješ,Cibaliu,i manje klubove,a boriš se za propalu jogurtanu.Nebu išlo.Dinamo je moć. Naša liga ima suđenje prosječno europsko.

VL
WT
Wtf
17:45 12.07.2019.

Danska liga koja je 16. po uefinom koeficijentu zarađuje od tv prava preko 35 milijuna eura godišnje, Izraelska cca 15 milijuna, a naša 1,3 milijuna eura! Kad se uzme u obzir ekonomija mi realno možemo imati nekih 17 milijuna eura godišnje, a još kad bi se privuklo zajedničkih sponzora. Zamislite našu ligu s tim novcem, koliko bi to značilo klubovima ala cibalija, Šibenik koji ne plaćaju igrače mjesecima. Mislim da naša liga ima velik potencijal, za početak treba suđenje dovesti u red, onda krenuti pomalo s infrastrukturom za komfor gledatelja(sjedalice, krov, zahodi, ponuda na stadionu...). Nijemci u nižim ligama imaju odlično uređene manje stadion, izvući pouke.

VL
DH
dalibor.hren
16:18 17.07.2019.

Hajduk je prepun ideja, prijedloga, zahtjeva, ucjena...jedino ne može osvojiti trofej!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.