Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćin bolji

Hajduk izgubio u polufinalu turnira u Gabeli!

Hajduk - Inter
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
02.02.2018.
u 17:03

GOŠK je do pobjede stigao pogocima Mulahejsinovića i Odaka, dok je jedini gol za Hajduk zabio Gyürcso...

Hajduk je u polufinalnom dvoboju Memorijalnog turnira Andrije Anković s 2:1 poražen od domaćina - GOŠK-a iz Gabele. Željko Kopić na travnjak je poslao prilično pomlađen sastav, praktički igrače iz drugog plana. No, u bijelom je dresu povratnički debi upisao i Mijo Caktaš koji je bio jedan od najboljih igrača Splićana. GOŠK je do pobjede stigao pogocima Mulahejsinovića i Odaka, dok je jedini gol za Hajduk zabio Gyürcso...

Hajduk je očekivano od prve minute zagospodario travnjakom, pritisnuo domaćina pred svoja vrata. Bili su bijeli bolja momčad, u 22. minuti preko Kovačevića i zatresli mrežu GOŠK-a. Ipak, pogodak mlade nade Hajduka poništen je zbog zaleđa. BiH prvoligaš pomalo je iznenađujuće poveo u 76. minuti. Nardin Mulahejsinović snažnim je udarcem s desetak metara matirao Stipicu. Samo četiri minute kasnije domaćin je povisio prednost. Mišić je tukao iz slobodnog udarca, Stipica obranio njegov pokušaj, ali loptu samo kratko odbio. Na nju je natrčao Odak, pa bez problema zabio za 2:0. Do kraja utakmice Gyürcso je lijepim lobom postavio konačnih 2:1...

Memorijalni turnir Andrija Anković u Gabeli se igra u čast legendarnog nogometaša Hajduka i osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1960. godine u Rimu. Hajduk će se tako u dvoboju za 3. mjesto u subotu sučeliti Zrinjskom (13 sati), dok će u finalu od 15 sati zaigrati GOŠK Gabela i Sutjeska...

Strijelci: 1:0 - Mulahejsinović (76), 2:0 - Odak (80), 2:1 - Gyürcso (89).
GOŠK: Kozić - Čolić, Mišić, Rodin, Hasanhodžić, P. Raguž, Zolj, Barić, Kobiljar, Anković, Ramić (još su igrali: Mulahejsinović, Ereiz, Odak).
Hajduk (4-3-3): Stipica - J. Bašić, Ismajli, Savvas, Bradarić - Caktaš, Kožulj (od 81. T. Bašić), S. Jurić (od 64. Nejašmić) - Šego (od 81. Gyürcso), Kovačević (od 70. Delić), Teklić (od 70. Hamza).

U drugom polufinalnom dvoboju Sutjeska je s minimalnih 1:0 svladala Zrinjski. Strijelac jedinog pogotka za crnogorskog prvoligaša bio je Marišić koji je u sudačkoj nadoknadi glavom odveo svoju momčad u finale.

Ključne riječi

Komentara 7

ZG
zg223
19:19 02.02.2018.

mamic vam.ga metnuo opet..pa bas je neki

AR
Artukovic
20:08 02.02.2018.

Mirise na titulu....

DU
Deleted user
17:11 02.02.2018.

Uvijek nezgodno gostovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije