Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ali nema opuštanja

Hajduk izgubio korak: 'Svi smo razočarani!'

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
30.04.2018.
u 09:58

- Kontrolirali smo igru, imali smo dosta brz protok lopte, te dvije-tri situacije u kojima treba bolje reagirati.

Nakon što je Dinamo u subotu izgubio od Rijeke (0:1), navijači Hajduka nadali su se da će se eventualnom pobjedom u Koprivnici njihova momčad približiti lideru na pet bodova i zadržati kakve-takve izglede za naslov, ali to se nije dogodilo.

Slaven Belupo zaustavio je Splićane, završilo je 0:0.

- Mi ćemo svaku utakmicu pripremati na način da je pobijedimo. Svi skupa u svlačionici smo razočarani, ali imamo četiri utakmice do kraja i finale Kupa, do posljednje minute tražit ću držanje visokog ritma, rekao je Kopić pa komentirao utakmicu.

Slaven Belupo - Hajduk
1/5

- Prvo poluvrijeme igrali smo protiv izuzetno defenzivnog protivnika. Kontrolirali smo igru, imali smo dosta brz protok lopte, te dvije-tri situacije u kojima treba bolje reagirati. Realizacija i igra u završnih 25 metara nije na razini i to nas je koštalo bodova.

Komentara 9

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:18 30.04.2018.

jad i bijeda od kluba!

Avatar majmunranko
majmunranko
10:25 30.04.2018.

Usred grada prebijete vlastite igrače i onda se čudite što loše igraju? :D

ZA
zanaše1
14:10 30.04.2018.

Izguubili korak? Ne,izgubili pamet več odavno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije