Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tonči Gabrić

'Hajduk ima najbolje vratare u Hrvatskoj, a Kalinić ima veći potencijal od Subašića'

Tonči Gabrić
Slavko Midzor/PIXSELL
21.06.2015.
u 21:25

Sad u reprezentaciji imamo Danijela Subašića koji je po meni među pet najboljih vratara u Europi. Lovre Kalinić je Subašićev prirodni nasljednik u reprezentaciji

U dosadašnjem dijelu priprema trener vratara Hajduka Tonči Gabrić imao je na dispoziciji trojicu mladih čuvara mreže, a to su Ivo Grbić (19), Dante Stipica (24) i Fabjan Tomić (20), piše HNK Hajduk.

Reprezentativac Lovre Kalinić (25) priključuje im se u nedjelju na Pohorju nakon što je dobio nekoliko dana više odmora zbog sudjelovanja u akcijama reprezentacije Hrvatske. Trener Tonči Gabrić zadovoljan je s vratarima koje ima Hajduk. 

"Imamo sigurno najbolje vratare u Hrvatskoj", kaže Gabrić. Ističe da je ponosan da baš Hajduk već godinama daje vratare za reprezentaciju

"Sad u reprezentaciji imamo Danijela Subašića koji je po meni među pet najboljih vratara u Europi. Lovre Kalinić je Subašićev prirodni nasljednik u reprezentaciji, a usudio bih se reći da je Kale dvadeset do trideset posto jači potencijal od Sube. Sad je sve na njemu da nastavi raditi i da se dokazuje", procjena je iskusnog trenera vratara Hajduka.

Uz Lovru Kalinića koji je prvi vratar Hajduka, svaki od mladih čuvara mreže ima svoju priču. 

Ivo Grbić se kalio kroz drugu momčad Hajduka, a na kraju prošle sezone odlično je iskoristio svoju šansu u prvoj momčadi. Dante Stipica je sezonu počeo kao prvi izbor, nije imao sreću s ozljedama, ali se ekspresno vratio i opet je u konkurenciji. Fabjan Tomić se vratio nakon posudbe u Vitezu. 

"Za vratara je najvažnije da brani, a naši vratari imaju priliku da se kale i kroz drugu momčad što je odlična stvar. S vratarima nemamo problem. Rekao bih da imamo slatke brige. Imamo definiranu strategiju jer uz grupu vratara koji su sad u prvoj momčadi imamo mlade koji dolaze poput Letice i Ljubića. Hajduk ima vratare za sljedećih deset godina", zaključio je Gabrić.

Komentara 3

Avatar Titanov sin
Titanov sin
23:21 21.06.2015.

Ne znam , volim hajdug ali ga nikako ne mogu spojiti sa nogometom . Oni misle da kad golman nešto obrani da je to senzacija , ja mislim da je senzacija kad golman Dinama ne mora ništa obraniti .

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
21:44 21.06.2015.

Hajduk ima najbolje vratare u Hrvatskoj, a Kalinić ima veći potencijal od odpuštenog četvrtog vratara NK Maribora Raniloviča.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:20 23.06.2015.

Na kojim si ti drogama ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije