Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorski kup

Hajduk i Split odbili igrati finale kupa jer su ih prebacili s Kantride!

Dinamo, Rijeka, Kantrida
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
13.05.2014.
u 12:53

S obzirom na to da je procjena bila kako travnjak na Kantridi ne bi izdržao dvije utakmice u istom danu, donesena je odluka o premještanju, a Hajduku i Splitu to se nije svidjelo

Posljednjih nekoliko godina finale kupa Hrvatske za juniore predigra je seniorskom finalu, no ove godine neće biti tako. U 15 sati na Kantridi je trebala biti odigrana juniorska utakmica između Hajduka i Splita, ali je ona premještena na pomoćno igralište.

S obzirom na to da je procjena bila kako travnjak na Kantridi ne bi izdržao dvije utakmice u istom danu, donesena je odluka o premještanju, a Hajduku i Splitu to se nije svidjelo. Zbog toga su odlučili da tu utakmicu neće ni odigrati!

Ovo će biti presedan u našem nogometu jer se takva situacija još nikad nije dogodila.

Podsjetimo, Split je u polufinalu izbacio Rijeku, a Hajduk je bio bolji od Cibalije.

>>Rijeka živi za kup: Dečki, 
ne smiju vas ugušiti emocije

Komentara 3

RU
rodijak Ujo
13:32 13.05.2014.

GNK bi sigurno igrao na Kantridi. HNS kaljuža ...

Avatar štrumpf
štrumpf
13:29 13.05.2014.

Sad ih treba kazniti izbacivanjem iz kupa i neka Rijeka i Cibalia igraju finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije