Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došlo je do promjene

Hajduk HNL ipak otvara na Maksimiru, a ne u Kranjčevićevoj

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.07.2017.
u 17:07

Ovogodišnje natjecanje u Hrvatski Telekom Prvoj ligi otvorit će nogometaši Intera i Cibalije u petak, 14. srpnja (20 sati),

Utakmica 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige između nogometaša Lokomotive i Hajduka, koja je trebala biti odigrana u nedjelju 16. srpnja, s početkom u 19 sati, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, premještena je na stadion Maksimir iz sigurnosnih razloga, stoji u službenom priopćenju službe za odnose s javnošću NK Lokomotive.

"Razlog za promjenu stadiona za odigravanje utakmice zabrana od strane PU Zagrebačke iz sigurnosnih razloga, zbog građevinskih radova u Kranjčevićevoj ulici", navodi se u priopćenju.

Iz Lokomotive napominju kako će za utakmicu vrijediti sve već do sada kupljene ulaznice, a oni koji ih još nisu kupili to će moći učiniti na dan dvoboja od 17 sati na stadionu Maksimir.

Ovo bi trebala biti jedina utakmica koju će Lokomotiva kao domaćin odigrati na stadionu Maksimir, a sve ostale dvoboje 'lokosi' će odigrati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, gdje bi do njihove sljedeće utakmice, u 3. kolu protiv Rudeša, koja je na rasporedu 29. srpnja, radovi trebali biti dovršeni.  

Ovogodišnje natjecanje u Hrvatski Telekom Prvoj ligi otvorit će nogometaši Intera i Cibalije u petak, 14. srpnja (20 sati), na stadionu u Zaprešiću. U subotu su na rasporedu dvoboji Dinama i Istre 1961 (19 sati, Maksimir) te Rijeke i Slaven Belupa (21 sat, stadion HNK Rijeka),  dok će u nedjelju igrati Lokomotiva - Hajduk (19 sati, Maksimir) te Osijek - Rudeš (21 sat, Gradski vrt).

Komentara 1

JO
josip
18:10 11.07.2017.

pa zasto to radite i tako kaznjavate Lokomotivu. Svi znaju da su oni krinamo 2, pa pustite ih da igraju na maksimiru, niste fer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije