Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljan minutazom

Hajduk dovodi provjerenog braniča, na Poljud se vraća 'odbjegli sin'?

Lorenco Šimić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
16.01.2019.
u 11:23

Povratkom u Hajduk mogao bi dobiti potrebnu minutažu i biti jedan od mnogih koji je ponovno pokrenuo karijeru povratkom u domaću ligu

Trener Hajduka Siniša Oreščanin za nastavak sezone zaželio je od svoje Uprave stopera, krilnog igrala i napadača. 

Napadač Francesco Tahiri je doveden iz slovenskog Aluminija, za krilnim igračem se još traga, a izgleda da se rješava i pitanje braniča. 

Kako javlja talijanska La Nuova Ferrara u Hajduk bi mogao doći bivši igrač Bilih Lorenco Šimić.

22-godišnji stoper Sampdorije trenutno se nalazi na posudbi u SPAL-u, ali nezadovoljan je minutažom. On je iz Hajduka otišao prije dvije i pol godine kada ga je Sampdoria platila nešto više od milijun eura. Osim u SPAL-u, na posudbi je bio i u Empoliju.

Povratkom u Hajduk mogao bi dobiti potrebnu minutažu i biti jedan od mnogih koji je ponovno pokrenuo karijeru povratkom u domaću ligu. U Hajduk bi također trebao doći na posudbu.

>> Pogledajte što je trener Dinama Nenad Bjelica rekao nakon pobjede nad Partizanijem

Ključne riječi

Komentara 4

AR
Arger
11:37 16.01.2019.

Pa samo takvi i dolaze u Hajduk.....da mozda pokrenu karijeru.

Avatar doog_kool
doog_kool
11:42 16.01.2019.

Ponovo pokrenuti karijeru?? Momak otiso za sicu prvom prilikom i to u seriu A, tamo se nije nikako uspijevao nametnuti...prema tome on tek treba poceti s karijerom...o kakvom ponovom pokretanju vi pricate?

ZA
zagi101
11:56 16.01.2019.

ma dolazi da uzme lovu jer nikom drugom nemre zet pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije