Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Hajduk blizu realizacije rekordnog transfera u povijesti

Domagoj Bradarić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
16.07.2019.
u 20:19

Sada bi rekorder po transferu trebao postati Domagoj Bradarić i to nakon samo jedne sezone provedene u prvoj momčadi Hajduka u koju ga je doveo Zoran Vulić

Hajdukov lijevi bek Domagoj Bradarić na korak je do Lillea. U srijedu bi trebao otputovati u Francusku na liječnički pregled. Prelazak 19-godišnjeg Domagoja u Lille trebao bi biti rekordan transfer splitskog kluba.

Naime, Hajduk bi treba dobiti sedam milijuna eura, a uz bonuse taj bi iznos mogao narasti za još dva milijuna eura. Splićanima bi još od idućeg Bradarićeva transfera pripalo još deset posto.

Taj sav novac trebao bi se sliti u Hajdukovu blagajnu. Splitski klub je tako blizu zaključenja sjajnog posla. Domagoj Bradarić može igrati beka, a odlično se snalazi i na krilu.

Odigrao je tek 25 utakmica za prvu momčad te ima pet nastupa za mladu hrvatsku reprezentaciju. U Hajduku su odlučni i neće popustiti oko cijene. Lille je želio Bradarića još prošle zime, ali su u Hajduku tada odbili ponudu. Pričalo se kako Francuzi nude tri milijuna eura.

Rekordni transferi u Hajduku su zasad 8,7 milijuna eura od Nikole Vlašića i sedam milijuna od Nikole Kalinića. No obojica su imali postotak od transfera, pa je Hajdukova zarada bila ispod šest milijuna eura.

A Hajduk je dosad najviše zaradio od Ante Palaverse koji je u zimi potpisao za Manchester City za šest milijuna eura.

Sada bi rekorder po transferu trebao postati Domagoj Bradarić i to nakon samo jedne sezone provedene u prvoj momčadi Hajduka u koju ga je doveo Zoran Vulić.

Bradarić je bio jedan od najboljih igrača druge momčadi splitskog kluba, a svoju kvalitetu pokazao je tijekom prošle sezone u Prvoj HNL.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar mos_mislit
mos_mislit
21:36 16.07.2019.

Treba naše mlade dečke gurat u HNL da se afirmiraju. Ide se na bolje ono što sam mogao popratit. Evo recimo 2 hnl je puna mladig momčadi. Važno je da se klubovima pomogne kod afirmacije mladih, da se uvede sistemskii i rad sa mladim kad dođu repku ga su zreli taktički i fizički. Jer u repki se samo poliraju sitnice ostalo je na klubovima. Hrvatska A repka je brend koji moramo čuvat kvalitetom i uspjesima jer je letvica sada visoko podignut. I onda svi možemo doći na svoje : klubovi,menađeri, igrači ,navijači ...

SS
sokac sa drave
15:59 17.07.2019.

Trba on jos puno na sebi raditi za sada je samo talenat poluproizvod koji ne donosi puno novca.Jos dvije godine ga treba tesati,raditi na brzini ,duel igri ,slabo igra glavom premalo je agresivan.Tek tada ce Hajduk imati koristi od njega.Vidjelo se u repki da on jos nije spreman za vece pothvate i gdje god sada ode bit ce rezervni igrac .

WT
Wtf
20:31 16.07.2019.

Sretno momku, možda je ovo proljeće bio naš najbolji lijevi bek. Ovo je samo dokaz da treba gurati domaće mlade igrače i kvalitetno s njima raditi. Nadam se da će Hajduk ovaj novac pametno iskoristiti. Mislim da je Vlašićev transfer s bonusima od naknadne prodaje ispao preko 10 milijuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije