Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG GLEDATELJA
Povratak na članak

Hajduk ciničan prema HNS-u zbog utakmice na kojoj će igrati i Šuker: Baš ste dosljedni

Problem za neke u ovoj situaciji je taj što je, za razliku od ligaških utakmica, gledateljima dozvoljen ulaz na stadion, a na službenoj Facebook objavi događaja niknuo je cinični i sarkastični komentar sa službenog profila Hajduka iz Splita.

Komentari 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:33 28.08.2020.

Ne razumijem zašto onda taj Hajduk ne preseli u Bosnu i Hercegovinu kada im u Hrvatskoj nije dobro? BiH im nije daleko...

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
00:11 28.08.2020.

Lako je Dinamu i Lokomotivi igrati brez publike

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:07 28.08.2020.

Zasto nisu definirani svi javno-zdravstveni i sigurnosni protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita kod Hajduka? Ako moze u Donjem Miholjcu zasto ne moze u Splitu ili sto ja znam gdje. Zasto se pomaze Lokomotivi kad se zabrani osjecanima doci na utakmicu? Zasto bi mogao jos satima pisati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.