Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG GLEDATELJA

Hajduk ciničan prema HNS-u zbog utakmice na kojoj će igrati i Šuker: Baš ste dosljedni

Davor Šuker
Marko Lukunić/Pixsell
27.08.2020.
u 21:19

Problem za neke u ovoj situaciji je taj što je, za razliku od ligaških utakmica, gledateljima dozvoljen ulaz na stadion, a na službenoj Facebook objavi događaja niknuo je cinični i sarkastični komentar sa službenog profila Hajduka iz Splita.

Zbog obilježavanja 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo, na gradskom stadionu u Donjem Miholjcu u subotu od 17 sati odigrat će se revijalna utakmica između veterana Jedinstva i veteranske selekcije vatrenih. 

Za selekciju vatrenih igrat će predsjednik HNS-a Davor Šuker, pa redom Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan, Ardian Kozniku, Boris Živković, Igor Cvitanović, Nenad Pralija, Robert Špehar i mnogi drugi. 

S druge strane, Jedinstvo će s klupe voditi jedan od glavnih zaduženih za organiziranje ovog događaja, Rudika Vida, otac našeg reprezentativca Domagoja Vide koji podržava i pozdravlja ovaj događaj.

No, ne podržavaju ga svi. Problem za neke u ovoj situaciji je taj što je, za razliku od ligaških utakmica, gledateljima dozvoljen ulaz na stadion, a na službenoj Facebook objavi događaja niknuo je cinični i sarkastični komentar sa službenog profila Hajduka iz Splita. Komentar, kao što možete vidjeti ispod na fotografiji kratko i jasno glasi: Svaka čast! Dosljedni kao i uvijek!

 

Iz HNS-a su povodom održavanja ove utakmice naglasili da je sve dogovoreno sa Stožerom civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

"Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javno-zdravstveni i sigurnosti protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita."

Komentara 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:33 28.08.2020.

Ne razumijem zašto onda taj Hajduk ne preseli u Bosnu i Hercegovinu kada im u Hrvatskoj nije dobro? BiH im nije daleko...

Avatar barba_barba
barba_barba
00:11 28.08.2020.

Lako je Dinamu i Lokomotivi igrati brez publike

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:07 28.08.2020.

Zasto nisu definirani svi javno-zdravstveni i sigurnosni protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita kod Hajduka? Ako moze u Donjem Miholjcu zasto ne moze u Splitu ili sto ja znam gdje. Zasto se pomaze Lokomotivi kad se zabrani osjecanima doci na utakmicu? Zasto bi mogao jos satima pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije